A karácsonyi csúnya pulcsi nem tágít: mutatjuk a szezon kötött cukiságait

2022. december 06.
Atletikus télapó és mókás barisor is díszeleg némelyik karácsonyi csúnyapulcsin.
  • Évek óta masszívan tartja magát a karácsonyi csúnya pulcsik trendje.
  • Ezek a darabok a klasszikus „nagymama karácsonyi ajándéka” kategóriájából nőtték ki magukat, azaz a karácsonyi, téli mintás házi pulóverekből, mára azonban szintet léptek és a boltok polcai is roskadoznak az úgynevezett karácsonyi csúnya pulcsiktól, amire a szezon bármelyik szimbóluma, szinte bármilyen töménységben és kombinációban felkerülhet.
  • A csúnya karácsonyi pulcsik nemcsak az otthoni téli viselet sztárjai, 2022-ben már vannak céges csúnya pulcsis napok is, sőt, céges bulin, baráti összejöveteleken is nyugodtan lehet hordani őket. Válogatásunkban mutatjuk, mire érdemes idén beruházni!

Ahogyan a flitter rátapadt a szilveszterre, úgy nőtt hozzá a karácsonyhoz a csúnya pulcsi. Nincs az a rénszarvas, hóember vagy télapó mennyiség, amit már pulóverré ne kötöttek volna, mégis, megunhatatlan a mókás giccs és gyermeki naivság, ami ezeket a ruhákat áthatja.

Trendek jönnek, trendek mennek, de a karácsonyi csúnya pulcsik hagyománya örök!

Trendek jönnek, trendek mennek, de a karácsonyi csúnya pulcsik hagyománya örök!

Neked van már csúnya pulcsid?

Ha van már a szekrényben, ideje előkeresned, az sem számít, ha tizenéves. Boholytalanítsd és már magadra is kaphatod, a vintage e téren különösen kedvelt. A karácsonyi csúnyapulcsik hivatalos ünnepnapja december harmadik péntekére esik, ám az adventi időszak számára a főszezon, amikor random hétköznapokat is képes megtölteni egy kis vidámsággal. Mutatunk néhány jópoha, téli mintás szvettert, amik neked is új kedvenceid lehetnek.

H&M 9 295 Ft

Szputnyik shop 3 990 Ft

Tezenis 9 990 Ft

Pull & Bear 14 595 Ft

Max Mara 75 390 Ft

H&M 7 995 Ft

F&F 8 490 Ft

Vero Moda – answear.hu 14 990 Ft

Pieces 7 340 Ft

Reserved 17 995 Ft

Bonprix 7 499 Ft

Ezt olvastad már?