Milyen csúnya karácsonyi pulcsi illik az egyes csillagjegyekhez?

2019. december 08.
Beléptünk a karácsony előtti visszaszámlálás időszakába, ideje, hogy előkerüljenek a csúnya karácsonyi pulcsik! Ha még nincs a szekrényünkben, a csillagjegyünk segíthet megtalálni az igazán hozzánk illő darabot a végtelen választékból.

Már Magyarországon is egyre népszerűbbek az ünnepet megelőző időszakban a ronda karácsonyi pulcsik. Szinte mindenből készült már csúnyapulcsi-változat, nem csak a rénszarvasos-mikulásos vonalon mozog a dizájn: találhatunk például macskás, Harry Potter ihlette, de akár Disney-hercegnős pulóvereket is. De mit javasolnak a csillagok? Vajon melyik domborítja ki legjobban a személyiségünk ünnepi oldalát?

Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok középső neve a versenyző. Ha valamit nem tudnak teljes szívvel végezni, inkább bele se kezdenek. Ugyanígy vannak azokkal a dolgokkal is, melyben nem érzik a fejlődést. Mivel mindig az elsőnek kell lenniük, a karácsonyi csúnya pulcsiban is fejezzék ki erejüket. Az izmos Mikulással díszített pulóvernél kifejezőbbet nem is választhatnának az idei céges bulira. 

Bika (április 20. – május 20.)
Gyakorlatias és két lábbal a földön álló csillagjegyként a Bikákra mindig lehet számítani. Pont, ahogy Rudolfra, a piros orrú rénszarvasra. Ő mindig ott van, hogy elrepítse az ajándékokat a gyerekekhez, ahogy a Bikák is, ha egy barátjuknak tanácsra, támogatásra vagy segítségre van szüksége.

 

Ikrek (május 21. – június 20.)
A csillagjegy szülötteinek lelkében folyamatos küzdelmet vív a pezsgő élénkség és a csendes visszahúzódás. Mivel az Ikrek sosem tudhatják, személyiségük melyik oldala kerül felülre éppen, a Harry Potter ihlette csúnya pulcsik közül mindig kiválaszthatja, hogy a varázslóképző iskola kedves, bátor vagy éppen intrikus házának pulóverét húzza magára. És még mindig ott a lehetőség, hogy azt válassza, amely minden szereplőt reprezentál egyszerre.

Rák (június 21. – július 22.)
A érzékeny csillagjegy szülöttei igazi otthonülők, legszívesebben ki sem mozdulnának lakásuk meghittségéből. Ahhoz, hogy az emberekben is tudatosuljon, milyen érzékeny lelkek is a Rákok, válasszanak mézeskalácsember-mintás karácsonyi pulcsit. Ez emlékeztethet mindenkit arra, hogy ne menjenek túl messzire a csillagjegy szülötteivel, mert könnyen sérül.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A karácsony arról szól, hogy örülünk, hogy együtt lehetünk szeretteinkkel, de az Oroszlánok biztosan megtalálják a módját, hogy ez az ünnep is leginkább róluk szóljon. Nem tehetnek róla, a csillagjegy szülöttei imádnak a középpontban állni. Pont, mint a karácsonyfa. Miért ne vennének akkor fel egy karácsonyfás pulóvert?!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A Szűzek szeretnek mindent egyszerűen, ám tökéletesen és makulátlanul végezni. Míg mindenki giccsesebbnél giccsesebb pulóverekben parádézik, a csillagjegy szülöttei valami sokkal kevésbé sokkolóra vágynak. Olyan pulóver való nekik, amit egész télen hordhatnak, nem csak a karácsonyi őrület idején. A Szűzek valószínűleg egy egyszínű pulcsiba bújnak, melyen csak egy diszkrét karácsonyfa vagy angyalfej jelzi, hogy aktuális a karácsonyi partira a pulóverünk.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérlegek igazán közösségi emberek, szeretnek beszélgetni és imádják a karácsonyi partiszezont. Mivel javíthatatlan romantikusok, a Disney valószínűleg számukra készítette a Szépség és a Szörnyeteg ikonikus jeleneteivel díszített csúnya pulcsit, melyet a csillagjegy szülöttei biztosan büszkén viselnek majd egész decemberben.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók mindig a mélyére ásnak a dolgoknak, nem szeretnek elhamarkodottan dönteni vagy ítélkezni. Ritkán engednek közel magukhoz valakit, ám akit megkedvelnek, amellett a végsőkig kitartanak, azaz hasonlítanak a macskákhoz, mely a Skorpiók kedvenc háziállata. Válasszanak tehát macskás karácsonyi pulcsit a csillagjegy szülöttei, ezzel is demonstrálva álláspontjukat.


Nyilas (november 22. – december 21.)
A csillagjegy szülöttei igazi optimisták, akik folyton keresik az élet örömeit és a kalandokat. Ha a Mikulás is Nyilas lenne, biztosan nem menne olyan simán az ajándékok kiszállítása, így a csillagjegy szülötteinek olyan csúnya pulcsi való, ahol még a nagyszakállúnak sem mennek egyszerűen a dolgok.

Bak (december 22. – január 19.)
A megbízható és fegyelmezett Bakok hajlamosak mindent túl komolyan venni. A karácsonyi csúnya pulcsi egy olyan dolog, ami inkább feszélyezi, mint szórakoztatja a csillagjegy szülötteit, így ők ahelyett, hogy valami elképesztő grafikával és mókás szóviccel operáló változatba bújnának, valószínűleg egy konszolidált norvégmintás pulóvert választanak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A Vízöntők nem hasonlítanak soha senkihez. Olyan komolyan veszik az egyediséget és eredetiséget, hogy az egyik legrosszabb rémálmuk válna valóra azzal, ha ugyanolyan pulóverben jelenne meg valaki a karácsonyi partin. Ezt inkább meg sem kockáztatják, és maguk készítik el a saját csúnya pulcsijukat.

Halak (február 19. – március 20.)
Tekinthetjük a Mikulás koboldjait a Halak lelki társának. Pont olyan barátságosak és gondoskodók a csillagjegy szülöttei, mint az apró lények. A Halak is mosolyt csalnak bárkinek az arcára, pont ezért van szükségük egy karácsonyi koboldos csúnya pulcsira: nemcsak a csillagjegy szülötteinek a testét melengeti majd, hanem a körülötte lévő emberek lelkét is.

Forrás: SweetyHigh
Fotó: Unsplash