Karácsony: amikor a hírességek sem bírják ki csúnya pulcsi nélkül

2020. december 04.
Hosszú és rögös út vezetett a csúnya pulcsik első felbukkanásától – az 1950-es évektől – napjainkig, amikor a hírességek is azon versenyeznek, kinek szebb a karácsonyi pulcsija. Beyoncétól Hillary Clintonon át Matt Damonig mindenki igyekszik a lehető legtöbbet, vagyis legcsúnyábbat kihozni belőle.

Az 1950-es években jelentek meg az első karácsonyi mintájú kötött pulóverek, majd amikor Chevy Chase 1989-ben a Karácsonyi vakáció című filmben ezt viselte, menthetetlenül az ünnepi hagyománnyá vált. Mostanra nem csak a tengerentúlon hódít a karácsonyi csúnya pulcsi viselésének szokása, valószínűleg a legtöbben beszereztünk már egy-két igazán szép darabot. Mutatjuk, a hírességek közül kiknek sikerült a legerősebb darabokat beújítaniuk.

Whoopi Goldberg saját pulcsikat is tervez

hiressegek-karacsony-csunya-pulcsi

Híresen szép karácsonyi csúnyapulcsi-kollekcióval rendelkezik Whoopi Goldberg. A színésznő annyira szereti ezt a témát, hogy 2016-ban saját kollekciót is tervezett karácsonyi csúnya pulcsikból. A pulóvereken olyan inspiráló témák jelennek meg, mint a különböző etnikai csoportok és vallások – a békés egymás mellett élés jegyében.

Demi Lovato színpadhoz igazította

hiressegek-karacsony-csunya-pulcsi

Az énekesnő 2015-ben egy floridai karácsonyi koncerten viselte az ikonikus csúnya pulcsi egy színpadhoz igazított, rövid fazonját. Ami igazán kiemeli a karácsonyi pulcsik tömegéből: Demi Lovato pulóverén valóban világít a fényfüzér a Mikulás szánján!

Matt Damon igazán különleges pulóvere

El kell ismernünk, hogy igazán egyedi és különleges látvány Matt Damon izgalmas, rojtokkal díszített karácsonyi pulcsija (és hozzá a kopaszra borotvált feje), ám az teljesen biztos, hogy színesebbé tette annak a napját, aki abban a 2011-es Today Show-adásban találkozott vele.

Pharrel Williams luxusszintre emelte a trendet

hiressegek-karacsony-csunya-pulcsi

Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy az énekes-producer laza eleganciával emelte egy szinttel feljebb a karácsonyi csúnya pulcsi témáját is. Egy karácsonyi Grammy-esten viselte bézs kalappal, Chanel lánccal és laza eleganciával 2014-ben, megmutatva a világnak, hogy kell igazán hordani a karácsonyi pulcsikat.

Beyoncé még fel is díszítette

hiressegek-karacsony-csunya-pulcsi

A huszonnégyszeres Grammy-díjas énekesnő sem maradt meg egy egyszerű pulóvernél: karácsonyi kardigánját girlandokkal, díszekkel és ajándékgyűjtő zoknival emelte elképesztően ünnepélyessé. A Mikulás sapkáról és karácsonyi napszemüvegről mint kiegészítőkről már nem is beszélve.

Hillary Clinton nincs meggyőződve róla, hogy ez jó

hiressegek-karacsony-csunya-pulcsi

Hillary Clinton egy gyerekeknek szervezett karácsonyi rendezvényen viselte a karácsonyi kardigánt a Fehér Házban, ám tekintetén és testtartásán is az tükröződik, hogy nem feltétlenül érzi magát teljesen komfortoson az egyébként nagyon szép csúnya pulcsijában.

Olvastad már?

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images