Magas sarkú szépségek, amik teljessé teszik az ünnepi szettet

2022. december 13.
Alkalmi ruhához illik alkalmi cipőt is választani, az ajánlások szerint a stiletto és a szandál épp úgy szóba jöhet.

Ha meg van már az ünnepi outfit, érdemes azt is átgondolni, milyen cipőt veszünk fel hozzá. Van egy mókásan lelombozó hatása, ha házipapucsban maradunk elegáns ruhánkhoz, de a szilveszteri szettet is agyoncsapja a rossz cipőválasztás.

válogatás alkalmi cipőkből

Ezek most a legdivatosabb alkalmi cipők

1. Stiletto magas sarkú cipők

A klasszikus stiletto fazonok káprázatos színekben, metálos ragyogással hódítanak, velük mellélőni nem lehet. Népszerűek a masnival vagy díszcsattal ékesített darabok is, és strasszkövekben sincs hiány.

Télen tökéletes választások, hiszen harisnyával is jól mutatnak, egy kényelmes darabot sokáig, szívesen veszünk majd elő más alkalmakra is, elvégre nem egykönnyen mennek ki a divatból.

Musette 143,20 €

Zara 15 995 Ft

Mango 19 995 Ft

Zara 19 995 Ft

Giuseppe Zanotti – Modivo 313 950 Ft

2. Oldalt nyitott fazonok

A harisnyabarát fazonok közé tartoznak az oldalt nyitott kialakítású magas sarkú cipők is, melyek közt nem egy helyen találjuk meg a trendi platformokat is, a Versace után szabadon. Ha nincs bokapántja, érdemes próbálni, hogy kiderüljön, megfelelően tartja-e lábunkat.

Zara 29 995 Ft

Zara 22 995 Ft

Kurt Geiger – answear.hu 53 990 Ft

Rinascimento – ecipo.hu 59 630 Ft

Mango 19 995 Ft

3. Slingback magas sarkú cipők

Az elöl zárt, hátul nyitott magas sarkú cipők előszeretettel szerepelnek az átmeneti időjárásokra hangolt divatajánlókban, népszerű típusok, elegánsak és nagyon jól kihasználhatók. Most az ünnepi időszak alkalmi ruháihoz szánt fazonok is ott vannak az üzletekben. Ha nem szeretnétek szandált, de kedvelitek a nyitott fazonokat, nektek találták ki.

Musette 143,20 €

Kat Maconie – answear.hu 152 990 Ft

Fendi – Heaven Store 385 900 Ft

Mango 19 995 Ft

N°21 – Zalando 595 €

4. Alkalmi szandálok, papucsok

A strasszos szandálok a top kedvencek, a nyári(as) lábbelik most a tökéletes participő képében szeretnének hódítani. Az ajánlások szerint harisnyával is működnek, ám meg kell hagyni, sok kockázatot rejt efféle viselésük. Ha szandál mellett döntünk, mindenképp olyan harisnyát húzzunk, aminek lábfeje is tökéletes állapotban van, nincs orrvarrása, és csekkoljuk, hogy a szandál csatja, kialakítása biztosan nem tépi ki. Áttetsző, testszínű harisnyát azonban még így se viseljünk szandállal, jobban működik a dolog, ha sötétet húzunk virgácsainkra. Azt pedig reméljük, mondanunk sem kell: bokaláncot harisnya alatt és felett is ízléstelen viselni, miként színesre lakkozni is szükségtelen a lábkörmeinket, inkább sarkaink állapotára fordítsunk kellő időt.

Guess – answear.hu 79 990 Ft

Zara 19 995 Ft

Manolo Blahnik 339 800 Ft

Kazar 119,99 €

Musette 139,30 €

Ezt olvastad már?