Yurkov stílustippek: kényelmesen, de ünnepien – hogy öltözzünk fel idén a karácsonyozáshoz?

2020. december 19.
Öltözzünk fel otthonra a karácsonyozáshoz, vagy maradjunk a melegítőnkben? A Yurkov stílusszakértői szerint igenis öltözzünk fel csinosan, hogy ezzel is elkülönítsük a karácsonyt a mindennapoktól. 

Két táborra oszlanak a karácsonyozók: vannak, akik ilyenkorra tartogatják a legszebb ruháikat, és vannak, akik a teljes kényelem és a karácsonyi csúnya pulcsik hívei. Mi azt javasoljuk, ebben a furcsa évben az elegancia mellett tegyük le a voksunkat, hogy végre kitörjünk az egész évben hordott mackónadrágunkból!

Zokni vagy elegáns cipő?

Ha megérkezünk vendégségbe, általában már az ajtóban levesszük a cipőnket, pedig az igazi ünnepi szettek cipővel az igaziak. Vigyünk váltócipőt bentre, vagy takarítsuk meg a cipőtalpat a lakásba lépés után! Ha mi vagyunk a házigazdák, megkérhetjük a vendégeinket is, hogy maradjanak cipőben.

Felrúgni a szabályokat

Simán működőképes lehet a bőrfelső-bőrszoknya párosítás vagy a farmeroverall nude magas sarkúval is, ha karácsonyról van szó! Ünnepnapokon kicsit felborulnak az öltözködés határai, és sokkal bátrabban foghatjuk fel az öltözködést. Van egy trend, amit eddig nem mertél kipróbálni? Itt az idő!

Az úgynevezett „evős ruhák”

És persze léteznek az igazi lakomabarát szettek, amelyek lengék, bővülők, és az sem baj, ha kétszer szedünk az ünnepi asztalról. Bő midiruha harisnyaszárú csizmával, szűk alsórésszel kombinált, ejtett felsőrészű ruhák, oversize felsők, gumis derekú nadrágok, sziasztok!

Nézd meg a videót!

Olvass tovább!