3 ünnepi, de kényelmes szett 3 karácsonyi eseményre

2019. december 20.
Részt vehetünk fényűző karácsonyi partin, finom falatokat ehetünk a legfontosabb barátainkkal vagy ünnepelhetünk szűk körben, az otthon melegét élvezve: bárhogy legyen is, minden alkalomra mutatunk egy-egy ünnepi szettet.

Ha egy formálisabb eseményre vagyunk hivatalosak, ahol nem vicces, karácsonyi pulóveres emberek töltik meg a termet, de nem vagyunk a szoknyás vonal hívei, akkor ne erőltessük a dolgot az ünnepek alatt sem, hiszen rengeteg más alternatíva is létezik. Ilyen például az overál is. Választhatunk letisztult formavilágú és színű darabot, hiszen ez mindig bombabiztos megoldás, de akár a különlegességre is törekedhetünk rafinált szabásvonalakkal, picike csavarral, karakteres színekkel.

Zara kezeslábas 13995 Ft, Cipő Reserved 9995 Ft, Hajpánt Gucci/Mytheresa € 260, Táska Studio Juliannie 14 990 Ft

Ha nem elegáns vacsorákon, hanem a közeli barátainkkal ünnepelünk idén, akkor érdemes kényelmes, ugyanakkor mégis ünnepi ruhadarabokat választanunk. Egy téli kertésznadrág, egy elegáns anyagú blúzzal vagy felsővel párosítva remek döntés lehet. Nemcsak tipikus karácsonyi mintás ruhákkal érzékeltethetjük az emelkedett hangulatot, hanem télies anyagokkal, színekkel is. Basic árnyalatok esetén választhatunk arany kiegészítőket, így jelezve a karácsonyi tündöklést.

Felső Zara 11 995 Ft, Kertésznadrág Toast €299, Cipő Reserved 11 995 Ft, Öv Y/Project – Mytheresa € 186

De abban az esetben is érdemes gondosan, ünnepi hangulatban összeválogatnunk az ünnepi darabjainkat, ha otthon, csendesen töltjük a karácsonyt. Magunkra húzhatunk mókás pulóvereket, bohó mintákat és meleg lábbeliket, hogy a második tojáslikőr után legyen mit lerúgni a lábunkról, ha a kanapén táncolnánk.

Pulóver Sinsay 5495 Ft, Nadrág H&M 3995 Ft, Szőrös csizma Oysho € 27,99, Sapka Butlers 595 Ft