A popsinál gyűrt leggings, amitől minden lánynak kerek almává változik a hátsója

2023. február 27.
A TikTokon megőrülnek a popsivonalban ráncolt leggingsekért, ami már azelőtt brutálisan formássá varázsolja a popsikat, hogy egyáltalán megindulnánk az edzőterem felé. 
A popsi edzése nagyon egyszerű akár otthon is

2023-ban úgy tűnik, a dekoltázshangsúlyos szettek helyét felváltották a popsit kiemelő darabok. Élen az úgynevezett scrunch butt leggingsekkel, amelyek optikailag kerekítik a hátsót. Ezek a jóganadrágok igazából annyiban térnek el a hagyományostól, hogy a farpofák közötti varrás sokkal mélyebb a ráncolásnak köszönhetően. Az eredmény pedig kerek, almaszerű popsi – akár edzés nélkül is! 

A fenék push-up hihetetlen karriert futott be a social mediában, az emberek nemcsak az edzőteremben vagy otthon, de sokan akár utcára is felveszik az idomokat kiemelő vékony nadrágokat. Sőt, azóta számos márka többféle anyagból és fazonban gyártja az optikai trükköt alkalmazó darabokat. 

Nézzünk néhányat ezek közül: 

@marissamcnamarafit i have a love/hate relationship with them now #gymtok #gymhumor #relatable #scrunchbutt #gymshark ♬ original sound - Marissa McNamara

@bodybykb_ what do u guys think 🐸☕️ #fitness #gymtiktok #fitnesstiktok #gymgirl ♬ just wanna rock - xxtristanxo

@lazulilabel Scrunch Sculpt Leggings = Instant BBL effect 🍑💅🏼 #lazulilabel #gymtipsforwomen #viralleggings #glutegains #glutegrowth #bblefffect #glutestransformation #fittok #girlswholift #flatteringleggings #cutegymclothes #gymoutfitcheck #openbacktop ♬ ascend.mp3 - mimofr

 Fotó: Getty Images Forrás: Cosmopolitan