Kendall Jenner félmeztelenül pózolt legújabb kampányában

2023. március 16.
A Kardashian lány a Calvin Klein tavaszi fehérneműkampányában mutatta meg fedetlen felsőtestét. Mutatjuk a csodaszép fotókat!
Kendall Jenner

Kendall Jenner ismét megmutatta tökéletes alakját a követői legnagyobb örömére! A modellként dolgozó Kardashian lány ezúttal a Calvin Klein 2023-as tavaszi fehérnemű-kampányában szerepelt, ahol művészi fekete-fehér fotókon engedte látni meztelen felsőtestét – persze mindig ízléses és diszkrét takarással.

A csodaszép fényképeken Kendall Jennert láthatjuk egy szál farmerdzsekiben és egy szál farmernadrágban is, de márka csodaszép új fehérneműit is magára húzta. A kampány további fotóin látható egy klasszikus, feliratos Calvin Klein bugyiban is, ami mellé csupán egy zoknit visel, sőt, még egy melleit szintén látni engedő extramini crop topban is látható.

Kendall Jenner egyébként legutóbb állítólagos Photoshop-bakija miatt vált az internetes közbeszéd tárgyává, de annyi biztos, hogy az új Calvin Klein kampányában, ha nem is Photoshop-mentesen, de mindenképpen kifogástalan testarányokkal jelenik meg.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images