Kendall Jenner reagált kínos Photoshop-bakijára

2023. február 16.
Nemrégiben az egész internet Kendall Jenner szürreális – a net szerint photoshopolt – kezein nevetett, de a modell most azt mondja, nem manipulálta képeit.
Kendall Jenner Photoshop bakiján nevet az internet

Mi is beszámoltuk Kendall Jenner meglehetősen vicces „Photoshop-bakijáról”: a modell nemrégiben egy hét képből álló fotósorozatot töltött fel magáról az Instagramra, az egyik felvétel pedig különösen megragadta a követők tekintetét. Nemcsak azért, mert a 27 éves modell egy falatnyi tangás bikiniben guggol rajta, hanem azért is, mert igazán furcsán néz ki a keze a fotón.

Most Kendall Jenner reagált is az internetes hullámokra, és nemes egyszerűséggel közölte, egyszerűen csak „bizarrul hosszú” kezei vannak. Ennek bizonyítására Hailey Bieber posztolt egy videót, amin megmutatja, hogy „normálisan” is mennyire hosszúak Jenner kezei. A két celeb a felvételen látványosan jól szórakozik a jeleneten, úgyhogy úgy tűnik, ez a rejtély is megoldódott!

Egyébként Kendall Jenner többi képét megnézve valóban megbizonyosodhatunk róla, hogy a modellnek rendkívül hosszúak a kezei.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images