Kendall Jenner erre a frissítő arcpermetre esküszik

2022. augusztus 08.
Kendall Jenner szupermodell kedvenc nyári kozmetikuma egy frissítő arcpermet, amit megannyi hasznos zöld összetevőből alkottak meg.

Kendall Jenner kedvenc, 9 eurós arcpermetje aloe verával, uborkával, borsmentával és zöldteával készül, ami nemcsak felfrissíti a bőrt, de táplálja, nyugtatja, hidratálja és vitalizálja is azt. A világ legjobban kereső modellje már régóta használja a Mario Badescu antioxidánsokban gazdag arcápoló spray-jét, amit érdemes a hűtőszekrényben tartani.

Kendall Jenner

A legendás amerikai Mario Badescu márkát a román születésű bőrspecialista, Mario Badescu alapította, aki mert nagyot álmodni: elhagyta Romániát, és Amerikába utazott, hogy 1967-ben megalapítsa New York-i szalonját. Rövid időn belül a város legkeresettebb kozmetikusa lett, klasszikus európai arcápolóival hatalmas népszerűségre tett szert. Ezt követően létrehozta saját, botanikai alapú bőrápoló termékcsaládját, amelyet arra a filozófiára épített fel, hogy a bőrápoló terméknek gyengédnek, egyszerűnek és hatékonynak kell lennie. Bár kozmetikumai hatalmas sikert arattak, Mario Badescu nem hagyott fel a kutatással, folytatta a laboratóriumi munkát, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket fejlessze ki. Üzlete mind a mai napig működik: a 36 kezelőszobás üzletben naponta 200 arckezelést végeznek, a kínálatban pedig több mint kétszáz terméket, az arcpermet mellett testápolót, szérumot, arctisztítót, éjszakai krémet és púdert is kínálnak. A Mario Badescu márka legnagyobb rajongói: Kendall Jenner, Jennifer Aniston, Lucy Hale, Liv Tyler, Charlize Theron és Heidi Klum.

arcpermet

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!