Bella Hadid Charlotte Tilbury új szépségmúzsája

2023. március 27.
A szupermodell Bella Hadid egy újabb dolgot írhat bele az önéletrajzába: Charlotte Tilbury márkanagykövet. Az világhírű márka bejelentette, hogy Bella Hadid csatlakozik a szépségmúzsáihoz. Lily James és Phoebe Dynevor színésznők, valamint Kate Moss és Jourdan Dunn modellek mellett a márka egyik arca lesz.
Bella Hadid

„Mindig is éreztem a különleges kapcsolatot Charlotte-tal. Úgy értem, az évek során természetesen mindig is tudtam, hogy ki ő, ismertem a sminkjét és a márkáját, és mindig is ismertem az ő nagy energiáját” – mondja Bella Hadid. „Azt hiszem, tökéletes időzítés volt, és a kapcsolatunk azóta is nagyon erős. Az univerzum akarta, hogy együtt legyünk, és nézd, hol vagyunk most” – teszi hozzá a modell.

Bella Hadid akkor találkozott először Tilburyvel, mikor együtt táncoltak a Prince’s Trust New York-i rendezvényén. „Csak arra emlékszem, hogy mellettem lévő asztalnál ült, felállt és táncolt” – mondja a modell. „És én is felálltam és táncoltam az asztalomnál, de senki más nem tette ugyanezt. Szóval úgy döntöttem, hogy megkeresem az új táncpartneremet…”

Nemcsak Tilbury táncmozdulatai, hanem munkamorálja miatt is a csatlakozás mellett döntött a modell. Azt nyilatkozta, hogy a szépségmárkával való partnerségben a márka együttműködési elvei és céljai vonzották a leginkább.

„Mindenkinek megengedi, hogy szabadon gondolkodjon a kilátásairól és a jövőjéről. Ő az a valaki, aki számomra egy követendő példa, ahogy dolgozik, ahogy kapcsolatba lép az emberekkel, ahogy a forgatásokon részt vesz, ahogy felépítette ezt az elképesztő márkát és üzletet. Szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek. Itt össze tudom kapcsolni a művészetet és a spiritualitást, a divat és a sminkek iránta szenvedélyemet és mindent, ami szép az életben” – teszi hozzá a modell.

Hadid az új üzleti kapcsolatot Tilbury unokahúgával, Sofiával való kapcsolatának is köszönheti. Ő készítette nemrégiben a sztár sminkjét Beyoncé születésnapi partijára. „Őszintén szólva, az első pillanatban megszerettük egymást” – mondja Hadid.

A sztár azt is hozzáteszi, hogy Sofia gyönyörűvé varázsolta őt – kívül és belül is – egy olyan napon, amikor különösen bizonytalannak érezte magát a bőrében. „Ez olyasvalami, amit én is és Sofia is nagyon komolyan veszünk. Hálás vagyok neki a törődéséért, a sminkművészet iránti igazi szeretetéért és azért is, hogy amikor viselem a sminkjét, akkor sokkal erősebbnek érezhetem magam.”

Bella Hadid számára nem idegen egy szépségmárka arcának lenni. Korábban 2016-tól a Christian Dior márkaarca volt, de szerepelt a Versace Dylan Blue, Bulgari Rose Goldea és Goldea The Roman Night illatkampányaiban is.

Forrás: harpersbazaar.com, Szerző: Bognár Anna gyakornok