Megvált melltartójától Beyoncé az Oscar-afterpartin

2023. március 17.
Partit adott Beyoncé az Oscar-díj átadás után. Azt est háziasszonya vakító outfitben jelent meg a buliban, de nem a csillogás volt az, amitől mindenkinek leesett az álla.
Beyoncé

 

Beyoncé megirigyelhette az Oscar-szobor arany ragyogását, így ő maga is egy tetőtől talpig ragyogó összeállításban jelent meg a bulin. Az énekesnő nem csak az aranyszobrot ragyogta túl, a fantáziára sem bízott sokat… Így minden meghívott láthatta, hogy Beyoncé mindössze két X-et formáló mellbimbótapasszal tette teljessé a buliszettjét.

Az idei szezonban is hatalmas kedvenc, áttetsző, „meztelen ruhát” arany kristályok borították és egy szintén arany, páncélszerű fűző rész rántotta össze a szettet. A szögletes napszemüveg és az aranyszínű táska vagány kiegészítői voltak a szexi összeállításnak.

A bulin a meghívottak között volt Rihanna, Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio és Kendall Jenner is. A kiadott fotókon természetesen feltűnik az énekesnő férje, Jay-Z is, akivel láthatóan nagy a szerelem köztük, miután sikerült átvészelniük házasságuk rázósabb szakaszait.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images