Férjhez ment Diana hercegnő unokahúga, gyönyörű menyasszony volt

2023. március 23.
Lady Amelia Spencer és Greg Mallett egy hatalmas dél-afrikai szertartás keretében mondták ki egymásnak a boldogító igent.
Férjhez ment Diana hercegnő unokahúga, gyönyörű menyasszony volt

Férjhez ment Diana hercegnő unokahúga, Lady Amelia Spencer. Vőlegényével tizennégy együtt töltött év és három év jegyben járás után kötötte össze az életét a Dél-afrikai Köztársaság fővárosában, Fokvárosban.

A nagy napon Lady Amelia Spencer ikertestvére, Lady Eliza Spencer és másik két testvére, Lady Kitty Spencer és Samuel Aitken is jelen volt – ellentétben az édesapjukkal, Charles Spencerrel, aki már elsőszülött lányának esküvőjén sem jelent meg. A leendő menyasszony elbűvölően sikkes volt karcsúra szabott szaténruhájában, amit egyszerűen hátratűzött hajával emelt ki még jobban.

„Sokat jelent itt férjhez menni” – mondta a 30 éves Amelia, aki ikertestvérével mindig is a reflektorfényen kívül élték az életüket. „Az, hogy az elmúlt 14 évben itt nőttünk fel együtt, a legboldogabb időszakunk volt Greggel egy párként. Most még különlegesebb lesz.” A 33 éves fitneszedzőként dolgozó Greg hozzátette: „14 éve arról álmodom, hogy lássam Ameliát az oltár felé sétálni.”

Lady Amelia és Greg Mallett 2020 júliusában jelentették be eljegyzésüket, egy évtizeddel azután, hogy találkoztak a Fokvárosi Egyetemen. A pár – de különösen a vőlegény – imádja a nyilvánosság előtt is kifejezni egymás iránti szeretetét. Tavaly év végén Mallett például egy szerelmes fotóválogatást osztott meg menyasszonyáról az Instagramon, hogy ezzel üzenje, alig várja az esküvőjüket.

Forrás: Tatler, Fotó: Getty Images