Katy Perry szemet kápráztató arany ruhában énekelt III. Károlynak

2023. május 08.
Katy Perry aranylóan ragyogott III. Károly király koronázási koncertjén vasárnap este.
katy-perry

A díva a Windsor-kastélyban lépett a színpadra egy fémes-fűzős, Vivienne Westwood kreációban, amit egyedi méretre készítettek számára és amely tökéletesen illett az őt körülvevő monumentális előadáshoz.

Az 18. század ihlette ruha kifejezetten a jeles alkalomra, kézzel készült, és a hivatalos sajtóközlemény szerint a valamikori „barokk pompa” hangulatát szerette volna visszahozni.

A 38 éves énekesnő a ruhával azonos színű arany fülbevalóval és elegáns konttyal egészítette ki a megjelenését.

Tökéletesen illett Katy Perry fülbevalója a csupaarany ruhához.

Tökéletesen illett Katy Perry fülbevalója a csupa arany ruhához.

Két slágert is elénekelt Katy Perry 

Katy Perry elképesztően nézett ki, ahogy a hatalmas, sztárokkal teli tömeg előtt elénekelte két klasszikus slágerét, a „Roar”-t és a „Firework”-öt.

„Olyan boldog vagyok, hogy itt lehetek veletek, szeretlek titeket” – áradozott, és elmondta a közönségnek, hogy az eseményre magával hozta anyukáját, Maryt is.

Katy Perry a monumentális Vivienne Westwood ruhában.

Katy Perry a monumentális Vivienne Westwood ruhában

Elismeri III. Károly munkásságát

Emellett elismerően szólt III. Károly királyról. Átkötő szövegeiben a királyt dicsérte: „Oly sok fiatalból hozta elő a tűzijátékot!” – utalva a király jótékonysági és fiatalokat segítő kampányaira.

Katy Perry teljes Roar produkcióját meghallgathatjuk itt. Szemfülesek azt is kiszúrhatják, hogy a kis Sarolta teljes beleéléssel énekelte a dalszöveget: 

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images