Tom Cruise meglepő szerepben tűnt fel Károly király koronázásán

2023. május 08.
Tom Cruise sem hagyhatta ki Károly király koronázását – ha személyesen nem is vett rajta részt, egy rendkívül stílusos videóval üzente meg jókívánságait az uralkodónak.
Tom Cruise 60 évesen is szuper sármosan pózolt a vörös szőnyegen

Tom Cruise volt a vasárnap este tartott koronázási ünnepség egyik meglepetésvendége – egészen pontosan az A-listás színész egy előre felvett videón köszöntötte a frissen megkoronázott Károlyt a sztárvendégek által adott koncertek szünetében. A 60 éves Cruise az ikonikus filmje, a Top Gun egyik jelenetét elevenítette meg, és egy repülőgép pilótájaként tűnt fel a vásznon.

„Pilóta a pilótának – felség, bármikor lehet a szárnysegédem” – üzente viccelődve a repülőgéppel elhúzó színész a királynak. 

Érdekesség, hogy Károly király 1971 és 1994 közötti katonai pályafutása során a haditengerészetnél és a légierőnél is szolgált. Ez a filmes kikacsintás tehát kifejezetten telitalálat volt. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hiába a koronázás, Károly király nem feledkezett meg az Egyesült Államokban élő unokája, Archie születésnapjáról. Az uralkodó rendkívül szívmelengető módon emlékezett meg a kisfiú nagy napjáról.

Fotó: Getty Images