Katalin hercegné ellopta a show-t a koronázáson – Káprázatosan néz ki!

2023. május 06.
Kezdetét vette Károly király koronázási ünnepsége. És bár ez a nagy nap Károlyról és Kamilláról szól, Katalin a káprázatos megjelenésével akaratlanul is magára vonta a figyelmet.
Katalin hercegné a koronázáson

Katalin hercegné egy híresen jó stílusérzékkel – vagy legalábbis jó tanácsadó szakemberekkel – rendelkező királyi családtag, így sokan már hetek óta találgatták, vajon milyen ruhában fogja elkápráztatni a világot apósa koronázási ceremóniáján. A kíváncsiságba aggodalom is vegyült, ugyanis felmerült a kérdés, mi lesz, ha esetleg túlragyogja majd magát a királynét, Kamillát is?

Nos, úgy tűnik, nem voltak alaptalanok a félelmek, Katalin ugyanis ezúttal is bámulatosan néz ki. A walesi hercegné egy gyönyörű elefántcsontszínű Alexander McQueen ruhában ragyogott, amikor Vilmos herceg oldalán bevonult a király koronázására.

walesi hercegné egy gyönyörű elefántcsont színű Alexander McQueen ruhában ragyogott

A walesi hercegné egy gyönyörű elefántcsontszínű Alexander McQueen ruhában ragyogott

A lenyűgöző elefántcsontszínű selyemruha ezüstszínű hímzéssel van díszítve, rózsa, gyűszűvirág, nárcisz és lóhere motívumokkal, amelyek mind a négy nemzetet jelképezték.

Katalin hercegné ellopta a show-t a koronázáson

Katalin hercegné ellopta a show-t a koronázáson

A háromgyermekes édesanya tiara helyett egy Jess Collett x Alexander McQueen fejdíszt viselt, amely ezüstszínű, kristályos és ezüstfonalas, háromdimenziós levélhímzéssel van díszítve.

A hercegné megható módon emlékezett néhai anyósára Dianára azzal, hogy a hercegnő egykori gyöngy és gyémánt fülbevalóit viselte az alkalomra. Mindeközben Erzsébet királynőre is megemlékezett azzal, hogy azt a nyakláncot viselte, amelyet VI. György király ajándékozott lányának, az akkori Erzsébet hercegnőnek.

Fotó: Getty Images