Légies, nyárias szettekkel hódít a SÉYLI kapszulakollekciója

2023. július 23.
A Pozsonyi út legszínesebb boutique-jába beköltözött a nyár, ugyanis Viszkok Fruzsi, Pohorelli Bettina sminkszakértővel járta körül a szezonális sminktrendeket, miközben a SÉYLI egújabb, nyárra hangolt kollekciója mindenkit levett a lábáról.
Légies, nyárias szettekkel hódít a SÉYLI kapszulakollekciója

Viszkok Fruzsi a könnyedebb sminkekre esküszik, nyáron még az alapozót is elhagyja, hogy fellélegezhessen a bőre, maximum egy minimális korrektort használ.

Légies, nyárias szettekkel hódít a SÉYLI kapszulakollekciója

„Nagyon szeretem a krémes állagú festékeket, a bronzos árnyalatokat, és egy pici csillogás is jöhet olykor. Ha egy kicsit extrább sminket szeretnék, akkor általában egy élénkebb rúzst választok, a legfontosabb viszont minden esetben a tartósság. Betti is sok mindenben megerősített, sőt egy pirosítót is kipróbált az arcomon, ami nagyon tetszett. A SÉYLI új kollekciója is rezonál a nyári sminktrendekre, egy igazi felüdülés. Szeretem a légies darabokat, sok olyan szettet találtam, ami egy nyaralásra, de akár egy esküvőre is tökéletes” – mondja Fruzsi, aki szerint egy-egy gyöngyhatású, arany kiegészítővel bármikor remekül fel lehet dobni a szettünket.

„Az új kapszulakollekciónk a nyár hangulatát idézi, a könnyedség, légiesség visszaköszön a lágy esésű ruhadarabokon. Lenge tengerparti ruhák, csipkés miniruhák, szalmakalapok és raffia strandtáskák idézik meg a nyári életérzést. Sok a nude színhasználat és a tisztaság, felüdülés szimbólumaként a fehér is visszaköszön a kollekción. Letisztult, egyszerű, mégis nagyszerű darabok, amelyekben bárki megtalálhatja önmagát, akár nyaralni készül, vagy egy nyári esküvőre hivatalos” – mesél az új kollekcióról Ilyés Dorottya, a SÉYLI megálmodója.

Légies, nyárias szettekkel hódít a SÉYLI kapszulakollekciója

Pohorelli Bettina sminkszakértő is azt hangsúlyozza, hogy az idei nyári sminktrendek középpontjában egyértelműen a természetesség áll.

„Az aktuális trendek bőrkép-centrikusak, a sminkeket nem a határozott vonalak és színek jellemzik, hanem a bőrkép brillírozása, hogy minél szebb, naturálisabb, frissebb, üdébb tekintetet kapjunk. Általában ehhez sokféle terméket használok, azonban vékonyan viszem fel a rétegeket, megőrizve a természetes hatást” – mondja Betti.

Légies, nyárias szettekkel hódít a SÉYLI kapszulakollekciója

„Az utóbbi években az én ízlésem is sokat változott, a könnyedebb termékeket preferálom, hiszen ezekkel sosem lehet mellé lőni. Hódít a second skin effect, azaz olyan, mintha nem lenne semmi az arcon, fiatalos, üde, természetes hatást kölcsönöz a smink. Talán a legönazonosabb az lenne, ha a trendekkel szemben mindenki megtalálná a hozzá leginkább passzoló saját stílust, amit a védjegyévé tenne. Persze, ha például esküvői sminket készítek, a legminőségibb termékeimet használom és picit vastagabban viszem fel a bőrre, ugyanis estére egy kicsit kopik a smink. Ilyenkor a tartósság rendkívül fontos, ezért vízálló termékekkel dolgozok. Az alkalmi hangulatot pedig szuperül megadják a gyöngyház pigmentek, fények, csillogósabb textúrák” – mosolyog Betti.

Forrás: Just Creative, Fotó: Zsigmond László