Demi Moore különleges hattyúruhájában mágnesként vonzza a tekintetet

2024. január 24.
Demi Moore egy optikai illúzióval felturbózott, fekete-fehér, hattyút idéző szettet választott a bemutatóra.
Demi Moore hattyú ruhája

Demi Moore minden tekintetet magának követelt legújabb sorozatának bemutatóján. A Feud: Capote vs. The Swans című minisorozatban egy valós történetet dolgoznak fel, mely Truman Capote író és a ’70-es évek New Yorkjának elit hölgyei között zajlott le, központjában egy árulással. A szereplőgárda igazi sztárparádé, hiszen Demi Moore mellett feltűnik benne Calista Flockhart, Naomi Watts, Diane Lane és itt láthatjuk utolsó szerepében a tavaly elhunyt Treat Williamset is. 

A bemutatóra a szereplők összehangoltan fekete-fehér ruhakölteményekben érkeztek, ezzel is erősítve a sorozat címében szereplő hattyú tematikát. A show-t egyértelműen Demi Moore lopta el, de hoztunk egy körképet a többi ruháról is.

Demi Moore

A 61 éves színésznő egy Balmain kreálmányban jelent meg. A pánt nélküli ruha fekete-fehér gyöngyökkel és flitterekkel volt díszítve, melyek egy hattyút ábrázoltak. A dekoltázsnál csillogó tollak emelték magasabb szintre a ruhát, amelyhez 18 karátos fehérarany Cartier ékszereket választottak kiegészítőnek.

Demi Moore hattyú ruhájában

Demi Moore hattyúruhájában

Diane Lane

Lane egy fekete bársony Cristina Ottaviano ruhát választott az alkalomra. A fehér szaténnal díszített dekoltázs és uszály igazán királynőivé tette megjelenését, és egyben az old Hollywood glamourt is megidézte.

Diane Lane királynői megjelenése

Diane Lane királynői megjelenése

Calista Flockhart

Calista Flockhart, akit az Ally McBeal sztárjaként ismerhettünk meg, egy ejtett vállú, Zuhair Murad ruhát vett fel, ami anyagában Diane Lane szettjével harmonizált. 

Calista Flockhart Murad ruhában

Calista Flockhart Murad ruhában

Naomi Watts

Naomi Watts egy egyszínű, fekete csipkeruhát választott a bemutatóra, a derekánál szexi kivágással. A színésznő egy ezüstös hattyútáskával kapcsolódott a bemutató témájához.

Naomi Watts hattyú táskájával

Naomi Watts hattyútáskájával

Chloe Sevigny

Sevigny a többiekkel ellentétben a fehéret választotta domináns színnek a szettjét illetően. A pánt nélküli, gyűrött anyagú, laza szabású ruha fókuszpontja a csípő alatti óriási masni. A kontrasztot az apró fekete kesztyű adja, és a színésznő kibontva hagyott, tükörfényesre egyenesített haja teszi teljessé a megjelenést.

Chloe Sevigny minikesztyűvel dobta fel a szettet

Chloe Sevigny minikesztyűvel dobta fel a szettet

Forrás: dailymail.co.uk       Fotó: Getty Images