Demi Moore lánya édesanyja nyomdokaiba lépett szexi kismamafotóival

2023. április 12.
Demi Moore és Bruce Willis legnagyobb lánya, Rumer idén fogja világra hozni első gyermekét és dögös fotósorozatban mutatta meg várandós alakját.
Rumer Willis és Demi Moore

Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, Rumer Willis tavaly jelentette be, hogy gyermeket várnak párjával, Derek Richard Thomasszal. A többek között színésznőként is dolgozó Rumer anyja nyomdokaiba lépett, amikor elvállalta, hogy a kifejezetten várandós nőknek ruhákat készítő Bumpsuit márka egyik modellje legyen, mégpedig igen lenge öltözékben. A 34 éves Rumer a képekkel együtt megjelentetett interjúban elmondta, hogy mennyire nehéznek találta a terhesség különböző stádiumaiban a kényelmes ruhák megtalálását, így külön öröm számára, hogy olyan márkát képviselhet, amelynek darabjaiban ő maga is jól érzi magát. A Rumerről készült képeket ITT tudod megnézni!

Demi Moore 1991-ben kiadott Vanitiy Fair címlapfotója sokakat meglepett akkoriban, ugyanis a színésznő nemcsak meztelenül, hanem meztelenül és várandósan szerepelt a képeken. Ez akkoriban rendkívül formabontó és szokatlan dolognak számított, de ma már kevesebb ember botránkozna meg rajta, hiszen az időkkel együtt a várandósság alatt viselt ruhatrendek is dinamikusan változnak, elég csak Rihanna szettjeit megnézni a témában.

Annie Leibovitz fotós és Demi Moore ikonikus címlapja

Annie Leibovitz fotós és Demi Moore ikonikus címlapja

Forrás: pagesix.com, Fotók: Getty Images