Demi Moore falatnyi szexi bikiniben pancsolt a vízesés alatt

2023. október 31.
A színésznő a Grand Canyonban kirándult, és pihenésképpen megmutatta, hogy még mindig hihetetlenül néz ki.
Demi Moore egy falatnyi szexi bikiniben pancsolt a vízesés alatt

Demi Moore az utóbbi időben felhagyott az eszméletlen mennyiségű edzéssel, de ettől függetlenül igyekszik fitten tartani magát, amint azt a legutóbbi bikinis fotója is bizonyítja. A 60 éves színésznő hihetetlenül jól néz ki apró fekete bikinijében, amint egy vízesés alatt pózolt a Grand Canyon-i túráján.

„Még szeptemberben volt lehetőségem átutazni a Grand Canyonban a Colorado folyón, megannyi gyönyörű lélekkel. Nevettünk, sírtunk, és életre szóló kötelékeket alakítottunk ki, amelyek örökké közel lesznek a szívemhez” – írta posztjában a színésznő, majd így folytatta: „Soha nem fogom tudni igazán leírni, hogy milyen sokféle hatással volt rám, hogy nemrég elmerültem a természetben.”

Demi rajongóit lenyűgözte a fiatalos megjelenése. „Hihetetlen Demi, mi a titka annak, hogy ilyen fiatal és gyönyörű maradsz?” – kérdezte az egyikük. „A pokolba. Állandóan csodálatosan néz ki! És tényleg boldog” – írta egy másik rajongó.

Tagadhatatlan, hogy Demi nagyon jól néz ki, amit a színésznő a bikram jógának, a táncnak és a szigorú nyers vegán étrendnek tulajdonít.

Forrás: Hello, Fotó: Getty Images