A szexi cowgirlnek öltözött Palvin Barbi téged is levesz a lábadról

2024. január 31.
Palvin Barbi még egy óriási cowboykalapban is képes romantikus hősnőnek tűnni.
Palvin Barbi a ritkán látott nővérével pózolt

Palvin Barbi rózsaszínnel lágyította a cowgirl stílust. A képet a hajért felelős fodrász, Owen Gould osztotta meg, és a címe nagyjából annyit jelent, hogy néha a cowgirlöket is elkaphatja a melankólia. 

Barbi cowgirl stílusát egy romantikus virágmintás felsővel egészítették ki, aminek a pántjai nagyon cuki, szívecske alakú tartókhoz illeszkednek. 

De nem csak Palvin Barbinak áll jól ez a vadnyugati hullám. Hoztunk még néhány sztárt, akiknek nagyon bejön a tengerparti cowgirl stílus.

Kim Kardashian és a cowgirl stílus

Kim Kardashian az egyike az extrán trendérzékeny celebeknek, így természetesen ő is magára dobott egy cowboykalapot. A kép címe „not my first rodeo”, ami annyit tesz, hogy nem most csinál ilyesmit először. Elképzelhető, hogy a Kim mögött látható rusztikus berendezés adta az ihletet a szetthez.

Miley Cyrus és a cowgirl stílus

Miley Cyrus tulajdonképpen a modern kori tengerparti cowgirl stílus ősanyja. A dolog lényege, hogy a cowboyöltözékre jellemző elemeket, mint a kalap vagy a farmerdzseki, keverik a tengerparti, lágyabb anyagokkal, fürdőruhákkal. Sokak szerint az első Coachella Fesztiválon indult útjának a trend, ami átmenetet képez a tavaszi és a nyári öltözékek között.

Miley Cyrus és a cowgirl stílus

Miley Cyrus és a cowgirl stílus

Beyoncé és a cowgirl stílus

Beyoncé Renaissance albumának tematikája – a borítón egy hatalmas ezüst lovon ül – sok átfedést mutat a cowgirl stílussal. Ezt a turnén látott fellépőruhák is megerősítik. Los Angelesben például ebben a lángokkal és strasszokkal díszített szettben lépett fel az énekesnő.

Kendall Jenner és a cowgirl stílus

Kendall Jenner is nagyon érzi a cowgirl stílust, de ő még rá is tesz egy-két lapáttal. A modell itt az egyértelmű elemeket, mint pl. a kalap, azzal tetézte, hogy mindezekből állatmintásat választott. Így történhetett, hogy a tehénmintás cowboykalap találkozott a rózsaszín tigris-/zebramintás toppal és nadrággal. 

Emily Ratajkowski és a cowgirl stílus

Emily Ratajkowskit a 2023-as párizsi divathéten kapták le ebben a cowgirl szettben. Párizsban kicsit tájidegen az ilyen outfit, de a strasszokkal kirakott kalap és a nagyon bő szárúra vett farmer egy kicsit városiasabbá tették a megjelenést.

Emily Ratajkowski és a cowgirl stílus

Emily Ratajkowski és a cowgirl stílus

 

Forrás:  people.com                   Fotó: Getty Images