Tengerparti cowgirl: 2023 legújabb nyári trendje

2023. április 24.
A meleg közeledtével ideje elkezdenünk készülődni a nyárra. A crop topok és bralettek helyett azonban idén minden a cowboycsizmákról, cowboykalapokról és a tengerparti hangulatról szól.

Meghódította a TikTokot egy új, country ihletésű trend: a tengerparti cowgirl. Szerencsére nem kell tengerparton élnünk ahhoz, hogy ennek a trendnek megfelelően öltözködjünk. Íme, minden, amit a trendi tengerparti cowgirl lookról tudni kell.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Paige Lorenze (@paigelorenze) által megosztott bejegyzés


Bár a cowboycsizmák már jó néhány éve népszerűek, a tengerparti cowgirl esztétika hamarosan teljesen új szintre emeli ezt a sikket. Nem tudni, ki indította el a trendet, vagy mikor kezdett el keringeni a TikTokon, de a #coastalcowgirl címke 44,5 millió megtekintése egy dolgot biztosan jelez: a trend óriási népszerűségnek örvend.

Hogyan öltözik egy coastal cowgirl?

A nyilvánvaló dolgokon, azaz a cowboycsizmákon és cowboykalapokon kívül a parti cowgirl divat tipikus nyugati alapdarabokat alkalmaz, mint a farmer, a gombos ingek, illetve az amerikai nyomatok keverednek olyan ultrafinom részletekkel, mint a fűzős, csipkés és virágos részletek. És mivel a megjelenést a tengerpart ihlette, a tengerparti cowgirlök szeretik, ha ruházatuk könnyed. A trend olyan textúrák keverésére ösztönöz, mint a bőr, a horgolt anyag és a farmer, ami azt jelenti, hogy rengeteg mindent felhasználhatunk egy tengerparti cowgirl-ruha összeállításához. A színpaletta inkább a világosabb oldalra hajlik, ezért a fehér, a krémszín és az elefántcsontszín dominál.

A fehér, szellős ruha és a fekete cowboycsizma kiváló párosítás.

Új életstílus?

Az őrület nagyon népszerű TikTokon, így nagy valószínűséggel a stílusirányzat teljes életstílussá válik. A Spotify már összeállított egy Coastal Cowgirl lejátszási listát, amelyben olyan előadók szerepelnek, mint Kacey Musgraves, Miley Cyrus és Fleetwood Mac, hogy ez legyen a tengerparti vidéki nyár zenéje. Ráadásul a trend hamarosan lakberendezési hóborttá válik. A fából készült bútorokkal és szellős ágyneműkkel a tengerparti cowgirl lakberendezési esztétika komoly nosztalgiát ébreszt a vízparton töltött nyarak iránt.

A cowboycsizma lehet tekinteteket vonzó vagy akár letisztult és egyszerű.

Szerezzük be az alapdarabokat!

Térdig érő, fehér cowboycsizma – ruhához, szoknyához, de még nadrághoz is remekül passzol. Ha ügyesen társítjuk, akkor egyszerre tudunk drámai és letisztult megjelenést alkotni.

cowboy csizma
Térdig érő, fehér cowboycsizma
Ruhához, szoknyához, de még nadrághoz is remekül passzol. Ha ügyesen társítjuk, akkor egyszerre tudunk drámai és letisztult megjelenést alkotni.
Cowboy kalap
A bézs cowboykalap elmaradhatatlan kiegészítő, ha követni szeretnénk a tengerparti cowgirl trendet.
Mintás bőröv
Egy öv mindig fel tudja dobni a szerelésünk. Ráadásul a tehénminta tökéletesen passzol a cowgirl tematikába.
Cowboy csizma
Azoknak, akik szeretik, ha minden tekintet rájuk szegeződik: egy piros csizma biztos eléri ezt a hatást. Ráadásul az \'Így jártam anyátokkal\' rajongók számára ez egy ikonikus ruhadarab.
@mia.croft

okay but i love this trend 🤍 #fyp #coastalcowgirl #morganwallen #morganwallenoutfit #outfit

♬ Last Night – morganwallen

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

chloe tess miller ♡ (@chloetessmiller) által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

the neon thread (@theneonthreadd) által megosztott bejegyzés


 

Szerző: Balogh Sarolta gyakornok, Forrás: Bustle Fotók: Getty Images