Hajmeresztő pénzt kap egyetlen posztért Palvin Barbi – ennyi lehet a vagyona

2024. január 19.
Kiderült, mennyi pénzt kaphat Palvin Barbi egyetlen Insta-fotóért, sőt, a szupermodell vagyonának sokkolóan magasra rúgó összegét is felfedték.
Palvin Barbi posztolás pénz
  • Palvin Barbi 20 milliós követőtáborával a legnépszerűbb hazai sztár az Instagramon.
  • Épp ezért posztjai is elég sokat érnek – kiderült, hogy a modell milliós nagyságrendű összegeket kérhet el egy-egy Insta-fotóért.
  • Egyes források azt is tudni vélik, mennyi lehet Palvin Barbi összvagyona: meghökkentő, de nagyon impozáns összegről van szó.

Nem túlzás azt állítani, hogy Palvin Barbi az egyik leghíresebb magyar. A csodaszép modell világhírű márkákkal és magazinokkal dolgozott már nagyívű karrierje során. Barbi ráadásul nemcsak a szakmában számít népszerűnek. A közösségi médiában is a leghíresebb magyar, Instagram-fiókja ugyanis már több mint 20 millió követővel rendelkezik. 

A lehengerlően gyönyörű és egyben kifejezetten nyitott és kedves személyiségű Palvin Barbiról most az is kiderült, hogy online népszerűségét pénzre is váltja. Fizetett együttműködéseiért állítólag egészen hajmeresztő összegeket kérhet el. Bár az információk forrása egyelőre még nem tisztázott, a hazai médiumok egészen konkrét összegeket is megneveznek. Sőt, még Palvin Barbi vagyonának összegét is felfedték!

Palvin Barbi Párizsban, a Mugler eseményén

Palvin Barbi Párizsban, a Mugler eseményén

Milliót érő posztok – ennyit keres Palvin Barbi az Instagramon

Ahogyan a Blikk is írja, Palvin Barbi 20 milliót is elkérhet egyetlen Instagram-posztért, vagyis elég dinamikusan gyarapíthatja a vagyonát. A magyar online térben futó hírekből az is kiderül, hogy a modell karrierje során már egészen lehengerlő összeget halmozott fel: állítólag összesen 3 és fél milliárd forint körül lehet Palvin Barbi vagyona.

Nem meglepő persze, hogy a szupermodell ennyire „sokat ér” az Instagramon is, hiszen nemcsak vonzó, de kifejezetten hiteles és vonzó személyiség is, aki már olyan márkákkal is dolgozott együtt, mint az Armani vagy a Vogue.

Bár az elmúlt időszakban leginkább Dylan Sprouse-szal való házassága kapcsán lehetett hallani róla, Palvin Barbi továbbra is aktív a szakmában, és közösségi oldalán rendre tudósít újabb munkáiról.

Forrás: BlikkRúzs Fotó: Marie Claire Archív