Blake Lively egyszerre volt sportos és írtó dögös a Super Bowl lelátóján

2024. február 12.
Blake Lively is ott szurkolt tegnap este a Super Bowl lelátóján. Az alkalomra egy sportos, de irtó dögös Adidas szettet választott.
Blake Lively Adidas

Taylor Swift nem hiányozhatott a 2024-es Super Bowlról, de természetesen nem egyedül ment el a meccsre. Az énekesnő a legjobb barátnőjével, Blake Livelyvel együtt szurkolt a lelátón a pasijának, a Kansas City Chiefs tight endjének, Travis Kelce-nek.

Blake Lively egy piros Adidas melegítőt választott az alkalomra, amit egy fehér crop toppal párosított. A sportos megjelenésen csavart egyet, sportcipő helyett ugyanis egy tűsarkúval egészítette ki az outfitet. A haját retró ’80-as évekbeli hullámos fürtökben hordta, ezzel teljessé téve a szexi Las Vegas-i hangulatot. Kiegészítőként a színésznő vaskos arany nyakláncokat és vastag arany karkötőket viselt.

Blake Lively egy piros Adidas melegítőt választott az alkalomra, amit egy fehér crop toppal párosított.

Blake Lively egy piros Adidas melegítőt választott az alkalomra, amit egy fehér crop toppal párosított.

A 34 éves Taylor Swift egy fekete, kivágott fűzőt, egy 695 dolláros, kristályokkal díszített, kivágott AREA farmert, csizmát, valamint egy Wear by Erin Andrews bomberdzsekit viselt, amelynek a hátát a Chiefs logója díszítette. Az énekesnő nyakában egy 87-est formáló medál lógott, utalva ezzel Travis Kelce mezszámára.

 

Taylor Swift és Blake Lively nem először szurkolt együtt a lelátón. A színésznő tavaly októberben is elkísérte barátnőjét egy amerikaifoci-meccsre, amikor is a Kansas City Chiefs a New York Jets ellen játszott a New Jersey állambeli East Rutherfordban.

A tegnapi Super Bowlt Blake Lively férje, Ryan Reynolds otthonról nézte, és szokásához híven viccesen meg is trollkodta a helyszínen szurkoló feleségét. „Mindenki látta már a #Deadpool trailert? És egyébként látta valaki a feleségemet?” – posztolta viccesen a 47 éves színész az Instagramon vasárnap, a Super Bowl mérkőzés közepén.

Fotó: Getty Images