Emily Blunt csak úgy ragyogott királynői pucérruhájában

2024. február 19.
Emily Blunt a pucérruha fogalmát magasabb szintre emelte tegnapi lélegzetelállító szettjével.
Emily Blunt pucerruha

Emily Bluntnak sikerült a – szinte – lehetetlen, kifinomulttá és elegánssá tudta tenni a sokszor nagyon rizikós pucérruhát. Blunt is részt vett a tegnap esti brit filmes díjátadón, a BAFTA-n, ahol az Oppenheimerben nyújtott alakításáért jelölték. 

A csillogó díjátadóra Blunt egy nagyon látványos Alexander McQueen pucérruhát választott. Az enyhén sellő fazonú, áttetsző, pezsgőszínű esélyit apró gyöngyök és kristályok díszítették, amelyek szinte csipke hatást keltettek a harang ujjú ruhán. Blunt királynői megjelenését tovább erősítette az uszály, a szexifaktort pedig a ruha középtáji kivágásai adták, amelyeket egy kristályos öv fogott össze, kiemelve Emily Blunt csodás alakját.

Emily Blunt elegánssá tette a pucérruhát

Emily Blunt elegánssá tette a pucérruhát

A szettet egy gyémánt nyaklánc és egy pár gyémánt fülbevaló tette teljessé, amelyeket a Tiffany and Co. ékszerház biztosított Bluntnak. A színésznő sminkje a ruhához illeszkedve bronzos, metálos beütést kapott, enyhe barna füstös szemekkel és rózsás ajkakkal. A könnyen feltűzött haj, és az arc körüli laza tincsek csak tovább erősítették a ruha légies hatását.

Bár a Legjobb mellékszereplő színésznő díját végül nem Emily Blunt hozta el, de még mindig pályázhat a kategória Oscar-díjára, amelyet március 10-én fognak majd átadni.

Forrás: harpersbazaar.com          Fotó: Getty Images