Dakota Johnson káprázatos pucérruhája minden tekintetet odavonzott

2024. február 13.
Dakota Johnson a Madame Web Los Angeles-i premierjén jelent meg a különleges és elképesztően szexi darabban, amivel azonnal a figyelem középpontjába került.
Dakota Johnson pucérruhája egyszerre volt szexi és elegáns.

A napokon belül Magyarországon is mozikba kerülő Madame Web premier-turnéján Dakota Johnson újra és újra elkápráztat minket dögös, mégis kifinomult szettjeivel. A 34 éves színésznő néhány napja egy különleges, áttetsző fekete pucérruhában vonult New Yorkban, amit extravagáns, piros Gucci kiegészítőkkel dobott fel, most azonban még ennél is tovább ment filmje Los Angeles-i premierjén. Dakota Johnson egy tényleg mindent megmutató, hálós fémruhát viselt, ami alatt csak a sejtelmes, testszínű fehérnemű takarta testét.

Dakota Johnson pucérruhája egyszerre volt szexi és elegáns.

Szimbolikus szett

Dakota Johnson választása nyilvánvalóan nem véletlen: a pucérruhával filmbeli karakterét, a jövőbe látó „pókasszonyt” idézte meg. Az alkalomhoz illő, és egyúttal nagyon szexi darab egyértelműen a csodaszép színésznőre vonzott minden tekintetet, és Dakota Johnson látszólag teljes magabiztossággal fogadta a rá tapadó szemeket.

Dakota Johnson pucérruhája egyszerre volt szexi és elegáns.

Dakota Johnson mellett egyébként filmbeli partnere, Sydney Sweeney is ott volt, aki egy szintén pókhálót idéző, fekete pucérruhát választott a nagy alkalomra. Dekoltázsukat hangsúlyozó, nőies, mégis vagány ruháikban elképesztően mutattak egymás mellett a vörös szőnyegen:

Dakota Johnson pucérruhája egyszerre volt szexi és elegáns.

Dakota Johnson egyébként híres róla, hogy rendkívül jó ízléssel választ magának ruhadarabokat: a velencei filmfesztiválon elképesztő Gucci kristályszettben ragyogott, de a hazai tervező, Nanushka ruháját is viselte már. A színésznő gyakran választ dögös, sokat mutató darabokat, de mindig ügyel rá, hogy kifinomult és ízléses maradjon, ahogy arra is, hogy valami vagány, modern csavarral dobja fel a szettjeit.

Forrás: People Fotó: Getty Images