Emily Blunt blézere szétpattant a vörös szőnyegen – Florence Pugh sietett a segítségére

2023. július 14.
Florence Pugh gyorsan cselekedett, így nem látta ország-világ, mi van Emily Blunt blézere alatt. 
Emily Blunt

Ez nem Emily Blunt napja volt

Szerda este, a londoni Trafalgar téren premiereztek a várva várt Oppenheimer film színészei, így Emily Blunt és Florence Pugh is. Az esemény nem várt fordulatot hozott Blunt számára, ugyanis az est folyamán a színésznő csodaszép bronzszínű, tetőtől talpig csillámos szettjének kosztümfelsője megadta magát.

Emily Blunt és Florence Pugh Londonban, az Oppenheimer-premieren.

Emily Blunt és Florence Pugh Londonban, az Oppenheimer-premieren. A fotósok éppen elkapták a blézer legfelső gombjának elpattanását

Nincs is annál váratlanabb és kellemetlenebb a vörös szőnyegen, mint amikor a stylist által összeállított, varrónők által tökéletesen méretre szabott ruha mégis Murphy törvényei szerint kezd el viselkedni, éppen a legfontosabb pillanatban hagyja cserben viselőjét.

Sisterhood az Oppenheimer-premieren

Emily Blunt is megijedt egy pillanatra, amikor érezte a pattanást, azonban kollégája, Florence Pugh a nővériség jegyében azonnal ott termett, hogy takarja Bluntot. A két színésznő remekül mulatott az eseten, így ahelyett, hogy Pugh felsőtestéről készült volna akaratlan fotó, azok a felvételek lettek virálisak a neten, amin Pugh összemarkolja Blunt blézerét, és mindketten teli szájjal nevetnek. 

Florence Pugh Emily Blunt segítségére siet.

Florence Pugh Emily Blunt segítségére siet

Íme videón is a vörös szőnyeges baleset: 

Fotó: Getty Images, Forrás: Independent