Dua Lipa rákattant a cowboytrendre, és istenien áll neki

2024. március 22.
Dua Lipa dögös cowboycsizmában mutatta meg, hogy bármikor készen áll egy rodeóra! A trend már jó ideje hódít Hollywoodban, és nekünk is érdemes lehet ellesni néhány vadnyugati trükköt a sztároktól.
Megjelent a Barbie Movie első filmzenéjének őrületes klipje Dua Lipával

Ideje elővenni a régi cowboycsizmákat, farmersortokat, bőrdzsekiket és kalapokat, a vadnyugati stílus ugyanis hivatalosan is visszatért a divatba! Ezt Dua Lipa is tanúsíthatja, aki a napokban egy dögös és nagyon trendi cowboy – pontosabban cowgirl – szettet villantott Instagram-oldalán. Dua Lipa egy bájos, piros masnival ellátott könnyű nyári ruhát visel, amit vagány cowboycsizmával dob fel. Hogy igazán stílusos legyen, az énekesnő nem is akárhová viselte a szettjét – rendes vadnyugati lányként egy lovardához választotta az összeállítást.

Alább mutatjuk Dua Lipa szettjét, szerintünk csodásan áll neki:

A cowboytrend egyébként nem csak Dua Lipának jön be, hanem amúgy is hódít a hollywoodi sztárok körében: a közelmúltban Beyoncét is láthattuk igazi cowboykalapban, de Emily Ratajkowski és Katie Holmes is szívesen húznak cowboycsizmákat. Ha mi is szeretnénk követni ezt a visszatérő trendet, és ellesni Dua Lipa stílusát, nem lesz nehéz dolgunk: sok üzletben találkozhatunk már a jellegzetes darabokkal, például enyhén bővülő szárú, rojtozott nadrágokkal, széles karimájú kalapokkal, vadnyugati stílust idéző ingekkel és kabátokkal. Választhatunk teljes cowboyfelszerelést, de az is működhet, ha csak egy-egy darabot csempészünk be a szettünkbe. A cowboycsizmák terén is bőven van miből válogatni, ha azonban beruháznánk egyre, érdemes jó minőségű, lehetőleg nem műanyagból készült darabot választani, hiszen jól látszik, hogy tényleg örök darabról van szó!

Forrás: InStyleUS Fotó: Getty Images