Dua Lipa Barbie babás francia manikűrje a nyár csúcsa

2023. július 14.
Az énekesnő pink-fehér körmökkel érkezett a Barbie film európai premierjére, az újragondolt francia manikűrről pedig mi sem tudtuk levenni a szemünket.
Dua Lipa Barbie francia manikűr

Valósággal kapkodjuk a fejünket, a francia manikűr sokszínűen, megújulva viszi az idei nyári körömslágere címet. Múlt héten még Selena Gomeztől érkezett egy visszafogott, bájos, angyali megoldás a francia manikűrre, előtte pedig számos kreatív, merész változattal barátkozott a szemünk.

Francia manikűr – nude-tól az absztraktig

Idén kezdtük a sort a vanília francia manikűrrel, ami amellett, hogy letisztult, elegáns, csodásan illeszkedik a kifinomult, bézs árnyalatok trendjébe. Lényegében egy hagyományos francia manikűr, melyben a rózsaszín alap és az éles fehér körömvégek helyett tompább árnyalatokkal dolgozik a manikűrös. Az alapot rózsaszín helyett sárgás-vaníliás, áttetszőbb színnel kenik át, a körömvégek pedig a törtfehérhez hasonlítanak.

Színek és formák terén sok minden volt az utóbbi években franciaköröm-téren – mozaik, hullám és hosszan sorolhatnánk –, ahol matt és fényes hatású manikűrök váltották egymást. Az idei nyári szezon kreatív szekciójából egy beauty téren nagyágyúnak számító, azon belül is extrémköröm-mániás celeb, Rihanna hozta el nekünk a „tutit”. Újragondolt francia manikűrjét a Work énekesnője június 21-én egy rövid Instagram-klipben villantotta meg. Hosszú, szögletesre formázott, különleges körmeinél az alapot egy egészen természetes nude körömlakk adta – itt még szépen hozva a francia körömfestés aranyszabályait. A slank, merőleges fehér vonal helyett azonban íves, tintafekete – nem is vonalak, hanem vaskos hullámok zárták a körömvégeket

Francia manikűr: Barbie kedvence pinkben

 Dua Lipa Barbie-baba francia manikűrje egyszerre visszafogott és különleges

Dua Lipa Barbie baba francia manikűrje egyszerre visszafogott és különleges

Dua Lipa a tematikus vonalon szállt be a versenybe, július 12-én érkezett meg a Barbie premierjére talpig Barbie-t idézve. Magasan viselt, hosszú copfjához és viszonylag visszafogott sminkjéhez (nem csak) a Barbie rajongók számára nagy eséllyel imádni valóan Barbie babás francia manikűrt viselt.

A többnyire rózsás bézs alap, fehér végek kettős helyett itt a Barbie-hoz illő pink-fehér vitte a prímet a körmök terén. A közel sem standard francia manikűr tökéletesen passzolt a rózsaszín szőnyeghez is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kim Truong (@kimkimnails) által megosztott bejegyzés

Kim Truong, a gyönyörű francia manikűrért felelős műkörmös szerencsére egy közeli felvételt is közzétett az Instagram-profilján. „Zseniális kontrasztot értünk el az OPI Nail »Alpine Snow« fehér árnyalatával és a »Hi Barbie!« rózsaszín alappal” – írta Truong.

Fotó: Getty Images, Instagram