Dua Lipa francia filmrendezővel randizik

2023. március 03.
Tavaly ősszel még Trevor Noah komikussal hozták hírbe, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy egy francia filmrendezővel randizik Dua Lipa.
Dua Lipa merész pucérruhában érkezett a milánói divathétre

Dua Lipát február 28-án kapták lencsevégre Romain Gavras francia film- és videóklip rendezővel, amint kézenfogva elhagyják a Saint Laurent divatbemutatóját a párizsi divathéten. Az előző hónapban már egy londoni partin is látták őket együtt, vagyis (bár egyikük sem erősítette meg a hírt) nagyon úgy tűnik, hogy alakul valami az énekesnő és Gavras között.

Romain Gavras

Romain Gavras

Dua Lipát egyébként tavaly ősszel még Trevor Noah komikussal hozták hírbe, de Lipa már októberi podcast epizódjában cáfolta, hogy lenne köztük valami. Decemberben aztán arról cikkeztek, hogy a rapper Jack Harlow-val jár, de később ez sem bizonyult igaznak. Az énekesnő legutóbb Gigi és Bella Hadid testvérével, Anwar Hadiddal járt nagyjából két évig – ennek a kapcsolatnak 2021 decemberében lett vége. 2015 és 2017 között pedig Isaac Carew modellel járt kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Gavras leginkább arról ismert, hogy ő rendezte Kanye West No Chruch in the Wild és M.I.A. Bad Girls című számainak klipjeit, emellett a 2018-as The World is Yours és a 2022-es Athena című filmeket is jegyzi.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images