Sofía Vergara dögös, krokodilbőr lakkfűzőben tért vissza a vörös szőnyegre

2024. március 27.
Sofía Vergara visszatért az America's Got Talent tehetségkutatóba és mágnesként vonzotta a tekinteteket a vörös szőnyegen.
Sofía Vergara vörös szőnyeg

Sofía Vergara egy hozzá méltó, szuperszexi outfitben tért vissza a zsűrizéshez. 

Az 51 éves színésznő az elmúlt időszakban leginkább új sorozata, a Griselda népszerűsítésével volt elfoglalva, de most visszatér a képernyőkre korábbi szerepében. Sofía Vergara ugyanis most már 5. éve szerepel az America’s Got Talent című tehetségkutató műsor zsűrijében.

A show-műsor 19. évadának premierjére Sofía Vergara egy rá jellemzően vadító szerelést választott. A ruha leglátványosabb darabja egy fekete lakk krokodilbőr fűző, amelyet áttetsző panelek kötnek össze, még jobban kiemelve ezzel Sofía Vergara szexi alakját. A kézzel készített darab Laura Basci kollekciójából származik, amelyhez egy bő szárú fekete nadrágot választottak, megnyújtva ezzel a színésznő alakját. 

Kiegészítőként arany ékszerek és egy hatalmas napszemüveg dukáltak a szetthez, az i-re a pontot pedig a Sofía Vergara védjegyének számító lágy hajzuhatag tette fel.

Sofía Vergara a vörös szőnyegen

Sofía Vergara a vörös szőnyegen

A Modern család bomba formában lévő sztárja és második férje, Joe Manganiello 2023 nyarán jelentettek be a válásukat, hét év házasság után. A hírek szerint a szakításuk hátterében az állhatott, hogy míg a 47 éves Manganiello szeretett volna közös gyereket, addig az 51 éves Sofía Vergara nem így vélekedett a dologról. A színésznőnek már van egy 31 éves fia, Manolo Gonzalez Vergara, akinek előző férje, Joe Gonzalez az édesapja.

Azóta Joe Manganiello a hírek szerint már megtalálta a boldogságot egy 34 éves színésznő, Caitlin O’Conor oldalán, Sofía Vergara pedig állítólag egy hollywoodi orvossal randizgat.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images