Sofia Vergara dögös fotóval vágott vissza exének

2023. szeptember 16.
Nemrég derült ki, hogy Sofia Vergara és Joe Manganiello elválnak, a férfi pedig állítólag máris összejött egy fiatal szépséggel. Ehhez persze Sofia Vergarának is van egy-két szava!
Sofia Vergara

Ahogyan mi is megírtuk, hét év után idén nyáron véget ért Sofia Vergara és Joe Manganiello házassága. Az 51 éves Sofia Vergara egyik közeli ismerőse a People-nek akkor azt mondta, hogy a házastársak már jó ideje elhidegültek egymástól, és inkább csak egymás mellett éltek, „életük más területeire fókuszálva”. Ugyanez a forrás azt is hozzátette, a leginkább a True Bloodból és a Magic Mike-filmekből ismert Manganiello szenvedélye és romantikus alkata sokáig táplálta a pár között a tüzet, de egy ideje már kihunytak a lángok.

Úgy tűnik azonban, hogy Manganiellóra máris újra rátalált a szerelem: néhány napja a Los Angeles-i Gold’s Gym előtt kapták lencsevégre a férfit, amint egy gyönyörű, fiatal színésznővel, Caitlin O’Connorral az oldalán távozik. Ezt persze Sofia Vergara sem hagyhatta szó nélkül! A Modern Family színésznője alig néhány órával később tűzforró képet osztott meg Instagram-oldalán: a fotón a dögös színésznő csupán egy falatnyi tangabugyit visel és egy csokor virággal takarja (legalábbis félig-meddig) melleit.

Elképzelhető persze, hogy az időzítés csupán a véletlen műve, mindenesetre ha Sofia Vergara szándékosan dobta be a szexi képet, mi biztosak vagyunk benne, hogy elérte vele a célját!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images