Múzeumban állítják ki Tomán Szabina gyönyörű menyasszonyi ruháját

2024. április 05.
Tomán Szabina 2023-as esküvőjén viselt menyasszonyi ruhája múzeumi darabbá avanzsált.
Tomán Szabina

Tomán Szabina menyasszonyi ruhája nagy elismerésben részesült, kiállítási darabbá választották. A Magyar Nemzeti Múzeum Instagramján osztotta meg a hírt a követőkkel. 

A múzeum Magyar Menyasszony kiállításának egyik ékköve lett Tomán Szabina 2023-ban viselt menyasszonyi ruhája. Az öltözetet Benes Anita, a Daalarna márka tervezője és alapítója álmodta meg. Tomán Szabina esküvői ruhája „aranyszínű fém-, illetve törtfehér és elefántcsontszínű selyemszállal hímzett olasz csipkéből” készült, amelyen gyöngygombok találhatóak, az alsószoknyája pedig kristálytüllből és tüllből áll.

A ruha tervezésekor fontosnak tartották figyelembe venni, hogy Tomán Szabina a lehető legkényelmesebben tudjon benne mozogni: „Szabina ruhájának tervezésekor az volt a legfontosabb szempontom, hogy ragyogjon és jól érezze magát a ruhában – ezért semmilyen halcsontot vagy merevítőt nem használtunk. Szabina úgy tökéletes, ahogy van, ezért leginkább a világ legkényelmesebb ruháját próbáltam elkészíteni számára, amelyben önmaga maradhat, és felszabadultan élvezheti a nagy napot” – mondta Benes Anita.

Tomán Szabina a Tomán Lifestyle alapítója és a Cápák között című műsor befektetője. A szintén az üzleti életben mozgó Szini Bélával május 27-én kötötték össze az életüket, a rendezvényen csak a család és a szűk baráti kör vett részt.

Az üzletasszonynak két lánya van, az Árpa Attilával kötött házasságából született Amira, és a Szini Bélával közös gyermekük, Szofi.

Forrás: Instagram      Fotó: Marie Claire archív