Lélegzetelállítóan gyönyörű menyasszony volt Tomán Szabina

2023. június 21.
Tomán Szabina és Szini Béla mesebeli esküvőn mondták ki egymásnak a boldogító igent!
Tomán Szabina

Tomán Szabina mesébe illő esküvő keretein belül mondta ki az igent férjének, Szini Bélának. A secretstories.hu oldalon közzétett interjúból megtudtuk, hogy az üzletasszony egy Benes Anita által tervezett, álomszép Daalarna ruhában ment férjhez, az esküvőt pedig egy új helyszínen, a Szentendrén működő Daalarna Gardenben tartották.

„Anitával több mint húsz éve ismerjük egymást, sok közös élmény és ismerős köt össze minket. A próbák felszabadult, baráti hangulatban teltek, gyorsan megtaláltuk a közös hangot” – nyilatkozta a menyasszony.

A ruha tervezésekor fontosnak tartották figyelembe venni, hogy az üzletasszony a lehető legjobban érezze majd magát benne a nagy napon: „Szabina ruhájának tervezésekor az volt a legfontosabb szempontom, hogy ragyogjon és jól érezze magát a ruhában – ezért semmilyen halcsontot vagy merevítőt nem használtunk. Szabina úgy tökéletes, ahogy van, ezért leginkább a világ legkényelmesebb ruháját próbáltam elkészíteni számára, amelyben önmaga maradhat, és felszabadultan élvezheti a nagy napot” – mondta Benes Anita.

Tomán Szabina ruháját Benes Anita, a Daalarna alapítója tervezte

A Tomán Lifestyle alapítója és a Cápák között című műsor befektetője, és a szintén az üzleti életben mozgó Szini Béla május 27-én kötötték össze az életüket, a rendezvényen csak a család és a szűk baráti kör vett részt.

Tomán Szabina és Szini Béla

Tomán Szabina és Szini Béla

A párnak egy közös lánya van, Szofi, aki 2018-ban született és az eseményről közzétett videó alapján lelkes koszorúslányként segédkezett anyukájának.

Forrás:  secretstories.hu       Fotó: Daalarna