Jennifer Garner váll nélküli ruhában hódított a vörös szőnyegen

2024. április 29.
Jennifer Garner egy váll nélküli ruhában pompázott a vörös szőnyegen Beverly Hillsben, ahová a fodrászát kísérte el vasárnap.
Jennifer Garner váll nélküli ruhában hódított a vörös szőnyegen

Jennifer Garner a hétvégén lemondott a szokásos pulóver-farmer kombójáról, és kedvenc laza szettje helyett a glamúros elegancia mellett tette le a voksát. Vasárnap ugyanis részt vett a The Daily Front Row nyolcadik éves divat-díjátadó gáláján a Beverly Hills Hotelben, ahol szinte minden szem rászegeződött a vörös szőnyegen. Az 52 éves színésznő egy egyszerű, de mégis elegáns, kétszínű ruhában jelent meg: egy vállat szabadon hagyó babakék felsőben és egy tűzvörös, bokáig érő szoknyában.

Jennifer Garner és fodrásza a Beverly Hills Hotel vörös szőnyegén

Garner a kiegészítőket sem gondolta túl, egy tűzpiros tűsarkút és egy hozzáillő táskát választott az eseményre, amit Jordan Johnson Chung stylist választott ki. A sztár azért egy-két ékszert is viselt, hogy kiemelje velük természetes szépségét. Csillogó fülbevalói, gyűrűje és mutatós órája tökéletesen illettek visszafogott megjelenéséhez. Jennifer minimális sminket viselt, vállig érő barna tincseit pedig laza hullámokba sütötték be.

A négyszeres Emmy-jelölt színésznő azért érkezett a nívós eseményre, hogy átadja fodrászának – akinek már 2001 óta rendszeres vendége –, Adir Abergelnek az év fodrásza díjat. Az izraeli születésű, 45 éves Abergel nagyon kitett magáért az eseményen. Hatalmas válltöméssel ellátott fekete nadrágkosztümöt és platformos magas sarkú csizmát viselt. Jennifer még 2022-ben beszélt fodrászával való különleges kapcsolatáról a People magazinnak, és elárulta, hogy Adir a legrosszabb napjain is mellette volt.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images