Összemelegedő exek: intim fotó készült Jennifer Garnerről és Ben Affleckről

2023. november 13.
Jennifer Garner és Ben Affleck közös fiuk, Samuel kosármeccsére látogattak el együtt, ahol láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.
ben affleck jennifer garner 3:2

Úgy tűnik, nagyon baráti a viszony az exházas Jennifer Garner és Ben Affleck között – vagy talán még annál is jobb? A színészek nemrégiben közös fiuk, a 11 éves Samuel kosármeccsén jelentek meg együtt, ahol a fotók alapján nagyon jól érezték magukat: sokat beszélgettek és jóízűen nevettek egymás társaságában. 

Ben Affleck egy laza kockás flanelinget viselt, míg Jennifer Garner egy kényelmes szürke pulcsiba bújt. Az exek meglehetősen közelről kommunikáltak, gyakran odahajoltak a másikhoz, sőt, még meg is érintették egymást. A meglehetősen intim hangulatú képeket ITT lehet megnézni.

Persze ez önmagában még nem jelent semmit, sőt, nagyon is jó dolog, ha a szülők a házasságuk felbomlása után is egyetértésben, közös erőkkel nevelik gyerekeiket. Az biztos, hogy az 51 éves Ben Affleck és az Alias szintén 51 éves sztárja, Jennifer Garner között látszólag már nincs semmi feszültség a válás miatt, és nem jelent számukra gondot, hogy elbeszélgessenek a gyerekeket érintő eseményeken.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images