Jennifer Lopez végre elárulta, milyen viszonyban van Ben Affleck exével, Jennifer Garnerrel

2022. november 09.
J.Lo elmondása szerint neki és a férjének is csodálatos a kapcsolata Jennifer Garnerrel.

Jennifer Lopez a Vogue kedden megjelenet számában beszélt a Ben Affleckkel kötött házasságáról, a közös gyereknevelésről és arról, hogy milyen viszonyt ápolnak a színész exével és három gyereke anyjával, Jennifer Garnerrel. Az énekesnő elmondása szerint mindhármójuk között csodálatos a kapcsolat és nagyon jól tudnak együttműködni a 16 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a 10 éves Samuel nevelésében.

Ben Affleck és Jennifer Lopez

J.Lo azt mesélte, hogy a júliusi esküvőjük óta Ben Affleckkel nagyon óvatosan kezelik a családjaik egyesítését. „Dúlnak bennük az érzelmek, hiszen mindannyian tizenévesek. De eddig minden nagyon jól megy” – mondta az énekesnő, akinek a 14 éves ikrei, Emme és Maximilian is jól érzik magukat az új felállásban.

„Remélem, hogy a családunk egyesítésével Ben gyerekei egy új szövetségest kapnak személyemben, az én gyerekeim pedig egy új szövetségest személyében, valakit, aki tényleg szereti és törődik velük, de más szemszögből viszonyul hozzájuk, és segít meglátni olyan dolgokat, amiket én nem látok a gyerekeimmel kapcsolatban” – magyarázta.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!