Anya Taylor-Joy szexi bőrruhában reklámozza új filmjét

2024. május 09.
Anya Taylor-Joy-nál nem látsz ma szexibbet: a színésznő egy menő bőrszerkóban suhant végig Hollywood utcáin új filmje turnéján.
Anya Taylor-Joy szexi bőrruhában reklámozza új filmjét

Új filmjét reklámozza Anya Taylor-Joy, méghozzá elég vadítóan! Az angol-amerikai színésznő egy szekér hátán suhant végig Chris Hemsworth társaságában a Hollywood Boulevardon, hogy reklámozzák a Mad Max-saga új posztapokaliptikus filmjét, a Furiosa: Egy történet a Mad Maxből-t.

Mind a két sztár kifogástalanul festett a motorral hajtott szekéren, de a huszonnyolc éves Taylor-Joy egyértelműen kiemelkedett a tömegből: mindenkit elbűvölt ugyanis elegáns, elől cipzározható bőrruhájában, amelynek rövid szoknyája mesterien kiemelte a színésznő kecses lábait. Szőke haját szoros lófarokba simította, szájhangsúlyos sminkjében pedig egy merész vörös rúzs került a fókuszba. Nem ez az első alkalom, hogy a színésznő ilyen stílusú szettet viselt, tavaly ugyanis egy lélegzetelállító kék bőrruha miatt cikkeztek róla a sajtóban, amit A menü című új filmjének premierjén viselt.

Anya Taylor-Joy Mad Max-stílusú bőrruhában

A színészek bevonulása elég látványosra sikeredett, amihez arra is szükség volt, hogy lezárják a Hollywood Boulevard egyes részeit. A rajongók pedig az út széléről figyelték őket, és a többi járművet is, amelyek szintén a filmbéli eszközök tökéletes másolatai voltak.

Bár a Furiosa: Egy történet a Mad Maxből-t csak május második felében mutatják be a mozikban, a kritikusok már most nagyon dicsérik a filmet, ami a korábban Charlize Theron által alakított címszereplő eredettörténete lesz. Az események 15-20 évvel a Mad Max: A harag útja története előtt játszódnak majd.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images