Anya Taylor-Joy extravagáns esküvői ruhájától tátva maradt a szánk

2023. október 05.
A szokatlan szépségű Anya Taylor-Joy nem meglepő módon esküvői ruhának is egy különleges darabot választott, ami még csak nem is volt fehér színű!
anya-taylor-joy 3:2

Anya Taylor-Joy rendre elkápráztat minket különleges, olykor extrém szettjeivel: imádtuk például, amikor egy szál babydollban jelent meg, ahogy azt is, amikor dögös bőrruhát húzott. A divatérzékeny színésznőnél nem volt annyira meglepő húzás, hogy esküvőjére is egy egészen extravagáns darabot választott: egy csodaszép, púderrózsaszín Dior kreációt. Az egyszerű szabású ruhát a hímzett madarak és virágok tették igazán szemet gyönyörködtetővé, de persze Anya Taylor-Joy hatalmas, klasszikus fátyla is igazán nőiessé és kifinomulttá tette a lookot. 

Anya-Taylor Joy és szerelme, a zenész Malcolm McRae Velencében rendeztek nagyszabású esküvőt, bár korábban állítólag egy titkos ceremónián már összekötötték életüket. A színésznő és párja meglehetősen kényesek a magánéletükre, ezért nem lehet túl sokat tudni kapcsolatukról: állítólag nagyjából két éve vannak együtt, és Hollywood Hillsen, Los Angelesben van a közös otthonuk. Annak idején a titkos esküvőről sem sokat árultak el, Anya Taylor-Joy a Harper’s Bazaar újságírójának annyit mondott, hogy egy meghitt ceremóniát tartottak a városházán, a helyszínt pedig úgy határozta meg: „valahol Amerikában”.

Forrás: CNN Fotó: Getty Images