Anya Taylor-Joy ritkán látott férjével ment a Golden Globe-ra – ragyogtak a boldogságtól

2023. január 11.
Anya Taylor-Joy gyönyörű sárga estélyiben jelent meg a 2023-as Golden Globe eseményén, ahová férje, Malcolm McRae is elkísérte.

Anya Taylor-Joy az elmúlt években Hollywood legnagyobb üdvöskéjévé vált: a The Queen Gambit sorozat hozott neki igazán széles körű ismertséget, 2021-ben a Utolsó éjszaka a Sohóban című filmben alakított emlékezeteset, az idei nagy dobása pedig a Menü című film volt.

anya-taylor-joy-malcolm-mcrae-golden-globe

A fiatal filmsztár természetesen a 2023-as Golden Globe vörös szőnyegén is feltűnt: Anya Taylor-Joy egy gyönyörű és merész, kétrészes csibesárga estélyit viselt, amit hosszú platinaszőke frizurája koronázott meg. Az oldalán ott volt férje, Malcolm McRae is, akivel idén titokban házasodtak össze.

Anya Taylor-Joy férje viszonylag ritkán mutatkozik a vörös szőnyeges eseményeken: Malcolm McRae a More* nevű zenekarban játszik gitáron és zongorán, illetve énekel is. Első albumukat 2020-ban adták ki, de 2021-ben is jöttek ki új számokkal.

anya-taylor-joy-malcolm-mcrae-golden-globe

anya-taylor-joy-malcolm-mcrae-golden-globe

A Golden Globe-on fekete öltönyben feszített a színésznő mellett, akivel szerelmes pillantásokkal néztek össze. Sőt, még forró csókot is váltottak. Annyi biztos, hogy gyönyörű párt alkotnak!

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!