Kate Hudson jóképű 20 éves fiával ment divatbemutatóra

2024. június 12.
Kate Hudson jóképű fiát, Rydert vitte magával a Max Mara velencei divatbemutatójára. A 20 éves srác laza Birkenstock papucsban feszített a rendezvényen.
Kate Hudson fia

Kate Hudson egy jóképű kísérőt, nagyobbik fiát vitte magával a Max Mara velencei bemutatójára. 

Míg a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? sztárja, Kate Hudson teljes glamourban jelent meg a rendezvényen, fia, Ryder Robinson nem mondott le a lazaságról és Birkenstock papucsban feszített.

A 45 éves Kate Hudson egy hosszú ujjú, mély kivágású, laza szabású fekete ruhát választott az estére. A mélyen felsliccelt estélyit egy vékony fekete övvel és fekete tűsarkúval tette teljessé a színésznő. Kate Hudson a monokróm szettet végül türkiz fülbevalóval és piros rúzzsal színesítette meg.

A 20 éves Ryder Robinson ezzel szemben egy laza fehér pólóban jelent meg, amit egy fekete-fehér kockás inggel és fekete nadrággal társított. A szettet a már korábban emlegetett, fekete bársonyból készült Birkenstock papucs tette teljessé – és minden bizonnyal kényelmessé is egyben. 

Ryder nem szívbajoskodott, papucsban ment el a bemutatóra

Ryder nem szívbajoskodott, papucsban ment el a bemutatóra

A Majdnem híres sztárja, Kate Hudson három gyermek édesanyja. Legnagyobb fia a képen is látható Ryder első férjétől, Chris Robinson zenésztől született. Második fiának, Binghamnek volt vőlegénye, a Muse zenekar frontembere, Matt Bellamy az édesapja. Legkisebb gyermeke egy 5 és fél éves kislány, Rani, akinek apukája jelenlegi vőlegénye, Danny Fujikawa, aki szintén zenészként dolgozik.

Forrás: people.com         Fotó: Getty Images