Kate Hudson visszahozza az éjszakai hajfonás nosztalgiáját

2022. január 28.
Kate Hudson láttán simán megjön az ember kedve, hogy lefekvés előtt befonja a haját.

Sokan emlékszünk rá, amikor kislányként azért nógattuk az anyukánkat, hogy lefekvés előtt fonja be hajukat, hogy reggelre megszülethessen a mesébe illő, hullámos frizura, aminél szebbet maximum a görkoris Sindy gyártója tudott előállítani. Kate Hudson legutóbbi frizurája ezeket az emlékeket ássa elő, és szinte legyőzhetetlen vágyat ébreszt az esti hajfonásra.

Bár a színésznő eredetileg saját Inbloom márkájának néhány darabját szerette volna promotálni Instagram-posztjában, a haja sokkal nagyobb lelkesedést váltott ki. Bárki, aki aludt már fonott hajjal, hamar kiszúrja, hogy – a konyhában is mókamester – Kate Hudson hullámos haja hozza a fonás árulkodó jeleit, a hajtőben és a hajvégeken található egyenes részt, ahonnan a fonat elindul és ahol befejeződik, vagyis könnyen előfordulhat, hogy ezt a frizurát ezúttal nem a fodrásza, Orlando Pita készítette el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

„Semmit nem szeretek jobban, mint az olyan, alacsony erőfeszítést igénylő pompás frizurákat, amelyekhez hőre sincs szükség” – mondja Olivia Smalley mesterfodrász, aki azt javasolja, fonás előtt nedvesítsük be a hajat, majd fújjuk be olyan spray-vel, ami a sérült, festett, törékeny, gyenge vagy érzékeny hajat védi, ápolja és táplálja. Eztán jöhet a fonás! Ha francia fonatot készíteünk, úgy nagyobb lesz a volumen és hajtőnél is lesznek hullámok. Egy normál, körülbelül a lófaroknál kezdődő, három szálból álló fonat mellett hajtőnél egyenes marad a haj, csak az alsó rész lesz hullámos. Persze mindkettő gyönyörű. A szakember szerint is, aki mindekit arra biztat, ezt követően ne nyúljon a hajához, főleg ne szárítsa meg, csak reggel menjen rá egy kis formázó spray.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!