Kate Hudson visszahozza az éjszakai hajfonás nosztalgiáját

2022. január 28. |

Kate Hudson láttán simán megjön az ember kedve, hogy lefekvés előtt befonja a haját.

Sokan emlékszünk rá, amikor kislányként azért nógattuk az anyukánkat, hogy lefekvés előtt fonja be hajukat, hogy reggelre megszülethessen a mesébe illő, hullámos frizura, aminél szebbet maximum a görkoris Sindy gyártója tudott előállítani. Kate Hudson legutóbbi frizurája ezeket az emlékeket ássa elő, és szinte legyőzhetetlen vágyat ébreszt az esti hajfonásra.

Bár a színésznő eredetileg saját Inbloom márkájának néhány darabját szerette volna promotálni Instagram-posztjában, a haja sokkal nagyobb lelkesedést váltott ki. Bárki, aki aludt már fonott hajjal, hamar kiszúrja, hogy – a konyhában is mókamester – Kate Hudson hullámos haja hozza a fonás árulkodó jeleit, a hajtőben és a hajvégeken található egyenes részt, ahonnan a fonat elindul és ahol befejeződik, vagyis könnyen előfordulhat, hogy ezt a frizurát ezúttal nem a fodrásza, Orlando Pita készítette el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

„Semmit nem szeretek jobban, mint az olyan, alacsony erőfeszítést igénylő pompás frizurákat, amelyekhez hőre sincs szükség” – mondja Olivia Smalley mesterfodrász, aki azt javasolja, fonás előtt nedvesítsük be a hajat, majd fújjuk be olyan spray-vel, ami a sérült, festett, törékeny, gyenge vagy érzékeny hajat védi, ápolja és táplálja. Eztán jöhet a fonás! Ha francia fonatot készíteünk, úgy nagyobb lesz a volumen és hajtőnél is lesznek hullámok. Egy normál, körülbelül a lófaroknál kezdődő, három szálból álló fonat mellett hajtőnél egyenes marad a haj, csak az alsó rész lesz hullámos. Persze mindkettő gyönyörű. A szakember szerint is, aki mindekit arra biztat, ezt követően ne nyúljon a hajához, főleg ne szárítsa meg, csak reggel menjen rá egy kis formázó spray.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Fiatalos, rövid pixie frizurát minden életkorban! 60 felett

Fiatalos, rövid pixie frizurát minden életkorban!

Egy kávé, ami felveszi a harcot az öregedéssel antigyökök

Egy kávé, ami felveszi a harcot az öregedéssel