Irina Shayk 11 millió követőt veszített, miután beszólt Cristiano Ronaldonak

2023. július 25.
A szupermodell 24 óra alatt 11 millió Instagram-követőt veszített el, miután közölte, hogy nem tart igényt azokra, akik csak Cristiano Ronaldo exeként tekintenek rá.
Irina Shayk is felült a pucérruha-vonatra: szinte mindent megmutatott Cannes-ban

Bár Irina Shayk kapcsán leginkább Bradley Cooperrel való kapcsolatáról szoktunk megemlékezni, az orosz szupermodell jó ideig együttvolt a focilegendával, Cirstiano Ronaldóval is. Shayk és a világhírű focista még 2010-ben ismerkedtek meg egy Armani reklám setjében, ahol azonnal egymásra hangolódtak – ezután közel öt évig jártak együtt. Kapcsolatuk idején közösen beutazták a világot és még egy forró spanyol Vogue címlapot is bevállaltak!

2015-ben aztán a kapcsolatuk véget ért: a hírek szerint a románcnak Irina Shayk vetett véget, a pletykák szerint azért, mert Ronaldo szeretőket tartott távkapcsolatuk alatt, bár a focista tagadta ezeket a vádakat. Az biztos, hogy Shayk egy bizonyos területen sokat veszített a szakítással – méghozzá az Instagramon. A szakítás után a modell bejelentette, nyugodtan kövessék ki azok, akik csak Cristiano Ronaldo exeként tekintenek rá – ezután 24 óra leforgása alatt el is veszített 11 millió követőt. 

Azért Irina Shayknak nincs oka panaszra: egyrészt a szakítás után rövidesen összejött Bradley Cooperrel, másrészt ma már 22,4 millió Instagram-követővel büszkélkedhet.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images