A vagány csaj a szomszédból: Sandra Bullock legszebb vörös szőnyeges ruhái

2024. július 17.
Sandra Bullock sok filmjében játszotta a laza, vagány nőt, de a vörös szőnyeges ruháival megmutatta, hogy az eleganciához is nagyon ért.
Sandra Bullock ruha

Sandra Bullockot többek között azért szeretjük, mert a filmjeiben és interjúiban is könnyen megközelíthetőnek tűnik, barátságosnak, aki úgy tud sztár lenni, hogy közben annyira nagyon azért nem viszi túlzásba a „sztárkodást”. 

Bár filmes karrierje bővelkedik a kasszasikerekben és elismerésekben, magánéletében sokkal rázósabb úton kellett keresztülmennie. Tavaly veszítette el fotós szerelmét, Bryan Randallt, aki ALS-ben hunyt el. A pár 2015 óta volt együtt, a férfi életének utolsó három évében Sandra Bullock minden erejét bevetve támogatta a férfit a betegséggel szembeni küzdelemben.

Az 59 éves színésznő azóta is visszavonultan él, a csillogástól távol, két örökbe fogadott gyermekével, Louis-val és Lailaval. Legutóbb 2022-ben jött ki két felejthető filmje, de a vörös szőnyegen sok felejthetetlen pillanatot köszönhetünk neki. 

Sandra Bullock legszebb vörös szőnyeges ruhái

1. Sandra Bullock az Elveszett város premierjén

Erre a 2022-es premierre Sandra Bullock egy mesés ombre Elie Saab ruhát választott. A rózsaszín álmot egy fekete kardigán és egy combig érő, meghökkentő fekete csizma egyensúlyozza ki.

Sandra Bullock a rózsaszín ruhához combcsizmát választott

Sandra Bullock a rózsaszín ruhához combcsizmát választott

2. Sandra Bullock a Minyonokhoz öltözött

A színésznő a Minyonok 2015-ös premierjére ebben a vagány fekete-sárga Roksanda ruhában érkezett. Szeretnénk felhívni a figyelmet a minyonok által inspirált Rupert Sanderson magas sarkúra is.

Sandra Bullock Minyon-cipője mindent visz

Sandra Bullock Minyon-cipője mindent visz

3. Sandra Bullock az Ocean’s 8 premierjén Londonban

A „női Ocean-film”, az Ocean’s 8 premierjére Sandra Bullock egy ragyogó, hihetetlen szexi Zuhair Murad overallt választott. A flitteres, élénk mintás ruha csodásan állt a színésznőnek, a mély kivágás és a vállára omló haja pedig még ellenállhatatlanabbá tették az akkor 54 éves Bullockot. 

Sandra Bullock szuperszexi Murad ruhája

Sandra Bullock szuperszexi Murad ruhája

4. Sandra Bullock Oscar-díjas ruhája

A 2010-ben bemutatott A szív bajnokai végre meghozták Sandra Bullock számára a filmes elismerést, Oscar-díjat nyert. A szobrot egy lélegzetelállító, egyszerre arany és ezüst, hímzett Marchesa ruhában vette át, és még az óriás Oscart is túlragyogta. 

Sandra Bullock Marchesa ruhában vette át a díjat

Sandra Bullock Marchesa ruhában vette át a díjat

5. Sandra Bullock Stella McCartney-ban

A Gravitáció 2013-as londoni premierjére Sandra Bullock egy Stella McCartney által tervezett szexi csipke miniruhát választott és szinte ragyogott benne. 

Sandra Bullock csipke miniruhában

Sandra Bullock csipke miniruhában

Forrás: usmagazine.com    Fotó: Getty Images