Sharon Stone varázslatos ruháival hódított Olaszországban

2024. július 20.
Sharon Stone, ahogy mindig, varázslatosan festett ruháiban, és meghódította az olaszokat a Taormina Filmfesztiválon, ahol díszvendégként vett részt.
Sharon Stone varázslatos ruhákban

A 66 éves színésznő meghívást kapott Olaszországba, a Taormina Filmfesztiválra, hogy életműdíjat vegyen át. Az olaszországi kiruccanás alkalmából természetesen Sharon Stone a ruháit is kivételes ízléssel választotta ki.

Mielőtt elindult volna a filmfesztiválra, ahol átveszi az életműdíjért járó díjat, Sharon Stone egy kis ízelítőt adott a rajongóinak az Instagramon, hogy mire számíthatnak.

„Off to @taorminafilmfestofficial 🏆❤️” – írta a vagány, mégis laza kép alá, amelyen Sharon Stone keresztbe tett lábbal ül egy kanapén, kezében a telefonjával, mellette egy élénksárga táskával, turbánnal a fején.

Sharon Stone ruhái Olaszországban

1.

Az első nyilvános megjelenésre a színésznő egy földig érő fehér ruhát választott, amely Antonio Marras alkotása, és amelyet a tervező nemcsak díszes rózsamintákkal, de egy kapucnival is feldobott. Sharon Stone ruhája elvarázsolta a fotósokat a filmfesztiválon. A fókuszban tényleg a ruha volt, a színésznő ugyanis nem viselt ékszert és a sminkje is egészen visszafogott volt.

Sharon Stone varázslatos ruhákban

Sharon Stone Antonio Marras ruhakölteményében

2.

Az olasz filmfesztivál következő ruhája Sharon Stone-on egy fehér Dolce&Gabbana nyári ruha volt, amelyet napközben viselt. A nőies fehér ruhát egy napszemüveg és vagány frizurája dobta fel.

3.

Sharon Stone első esti szettje egy pucérruhára hajazó, szintén Dolce&Gabbana ruha volt, amelyhez Santoni cipőt és Coppola e Toppo ékszert viselt. Bevállalós szett 66 évesen, de Sharon Stone ebben a ruhában is tündökölt.

Sharon Stone varázslatos ruhákban

Sharon Stone Dolce&Gabbana ruhában

4.

A filmfesztivál legszebb pillanatára, amikor átveszi a neki szánt életműdíjat a színésznő, ismét egy Antonio Marras ruhát választott. A ruhakölteménynél csak Sharon Stone mosolya és boldogsága volt káprázatosabb.

Sharon Stone varázslatos ruhákban

Sharon Stone egy újabb Antonio Marras ruhakölteményben

Sharon Stone varázslatos ruhákban

Sharon Stone egy újabb Antonio Marras ruhakölteményben

 

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images