Sharon Stone megmutatta 23 éves félmeztelen, kigyúrt fiát

2024. február 28.
Sharon Stone egy titokzatos posztban gratulált fiának, Roannak.
Sharon Stone fia

Sharon Stone fia, Roan Joseph Stone végképp felnőtt férfivá érett. A színésznő még 2000-ben fogadta örökbe Roant akkori férjével, Phil Bronsteinnel együtt. Bár Sharon Stone és a férfi házassága 2004-ben válással végződött, a színésznő kapcsolata fiukkal azóta is erős.

Erről tanúskodik Stone egyik Instagram-posztja is, amiben gratulál valamihez a most 23 éves Roannak. A fotón Sharon Stone fia félmeztelenül ül az asztalnál, megvillantva látványos tetoválásait. Stone követői igyekeztek kapaszkodót találni, hogy mégis mihez érkezett a gratuláció, és legtöbben a Roan nyakában látható héber szimbólumot, a „chai”-t szúrták ki, ami az életet jelenti.

Voltak, akik ezt Sharon Stone fiának kiállásaként értelmezték Izrael mellett a most is zajló gázai konfliktusban, és nemtetszésüknek adtak hangot emiatt. Sem Roantól, sem Stone-tól nem érkezett komment ezt a tippet illetően.

Később azonban Roan is megosztott magáról egy félmeztelen képet Insta-storyban, amin jobban kivehetőbbek kigyúrt izmai.

Sharon Stone fia, Roan saját fotón is megmutatta izmos felsőtestét.

Sharon Stone fia, Roan saját fotón is megmutatta izmos felsőtestét

Sharon Stone a Phil Bronsteintől történő válása után fogadta örökbe második fiát, Lairdet és nem sokra rá Quinnt, így háromgyermekes anyukaként találta meg önmagát. Stone azt nyilatkozta, elképzelhetetlenül nehéz volt felépülnie lelkileg a fiúk érkezése előtt elszenvedett 9 vetéléséből és az évekkel később bekövetkezett agyvérzéséből, de élete most talán újra sínre került.

Forrás: dailymail.co.uk              Fotó: Getty Images