Daniel Craig felismerhetetlen a Loewe legújabb divatfotóin

2024. július 31.
Daniel Craig új szerepkörben, a Loewe divatmárka modelljeként tűnt fel egy fotózáson. Te mit szólsz a végeredményhez?
Daniel Craig Loewe

Daniel Craig szögre akasztotta James Bond jelmezét, de egy fotózás kedvéért a fotómodell szerepét magára vette. Az 56 éves brit színész szinte felismerhetetlen a spanyol Loewe divatház őszi kollekciójának kampányfotóin. Hogy ez jó vagy rossz dolog-e? Azt mindenki döntse el magának.

A képeken Daniel Craig az „angoltanár stílust” hivatott megtestesíteni. A Loewe 2024-es őszi/téli kampányfotóin az „ellendivatot” akarták megjeleníteni, ezekkel a mai értelemben kevésbé divatosnak számító ruhadarabokkal. Az oversized bőrdzseki önmagában a ’80-as, ’90-es évekre emlékeztethet sokakat, de a nadrággal és a bakanccsal kiegészítve egy időtálló szettet kapunk.

A nagy, színes mintákkal borított gumiderekú szövetnadrág sem számít kifejezetten sikkes ruhadarabnak manapság, de a Loewe a saját útját járja. Az egykori James Bond kiegyenesített szőke hajjal néz ránk vissza a képekről, amelyeken nem könnyű felismerni az alapvetően slim fit öltönyeiről ismert Daniel Craiget.

A Loewe fotózáson készült videón egy „csúnyapulcsis” szerelésben is látható a színész, aki kiállásával és tekintetével valahogy mégis képes férfiasnak eladni ezt az „antidivatos” szerelést is.

Bár Daniel Craig karrierje elején elkövetett pár ballépést a vörös szőnyegen divatszempontból, de onnantól kezdve, hogy 2006-ban először a 007-es ügynök szerepébe lépett, stílusa is új szintre emelkedett.

A világ leghíresebb kémjének öltönyét levéve mostanában az excentrikus magánnyomozó, Benoit Blanc szerepében láthattuk őt a Tőrbe ejtve és az Tőrbe ejtve – Az üveghagyma című filmekben. A jelek szerint Daniel Craig pedig ráharapott a piperkőc nyomozó stílusára, és bevállalta a Loewe fotózását is.

Forrás: hellomagazine.com      Fotó: Getty Images