Daniel Craig eszeveszett riszálásánál nem látsz ma szexibbet

2022. november 15.
Ilyen táncmozdulatokra nem számítottunk a színésztől!

Daniel Craig hivatalosan is maga mögött hagyta James Bond szerepét: az élére vasalt öltönyét bőrdzsekire cserélte, és szexi csípőriszálással robbant be a Belvedere vodkamárka új reklámjában.

A Taika Waititi által rendezett reklámfilm azzal kezdődik, hogy Daniel Craig egy fehér öltönyben behuppan egy autóba a fotósok és rajongók tömege elől, majd a másik oldalon egy fekete, vagány bőrdzsekiben, napszemüvegben és vastag ezüstláncban bukkan elő. Craig ezután egy szállodában találja magát, ahol kezdetét is veszi az őrület. Az egykori James Bond olyan csípőmozdulatokat mutat be, amikre valószínűleg senki nem számított.

Daniel Craig a néhány héttel ezelőtt egy interjúban arról beszélt, mennyire rosszul viselte kezdetben a James Bond-szereppel együtt járó hirtelen világhírt. „Régebben utáltam, azt hiszem, a hírnév nem tetszett. Hozzá kellett szoknom a hírességnévhez, ami még mindig annyira idegen számomra – mondta az 54 éves színész, amin valószínűleg az sem segített, hogy a közvélemény elég vegyes érzelmekkel reagált, amikor megkapta 007-es ügynök szerepét. – Mindenki rohadtul utált engem” – viccelődött a színész.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!