Szabó Erika a saját maga készítette old money stílusú szettben nyaral

2024. augusztus 09.
Szabó Erika old money stílusú szettjénél csak az menőbb, aki készítette: vagyis ő maga. Fantasztikus, hogy mi mindenre képes a színésznő babázás mellett!
Szabó Erika saját maga varrta az old money stílusú szettjét

Szabó Erika, a Barátok közt Tildája megjelenése mindig kifogástalan. Legfrissebb fotóján, amit az Instagramon tett közzé, egy fehér old money stílusú szettet visel, ami fantasztikusan áll a 39 éves színésznőnek.  Az angol nyelvterületen old money-nak nevezik, ha valaki olyan öröklött vagyonnak köszönhetően gazdag, ami generációk óta a családja birtokában van és gyarapszik. Az öltözködési stílusra jellemző, hogy az időtlen, kifinomult, nagyon elegáns és méregdrága.

Azonkívül, hogy már önmagában is csodálatosan néz ki a sikkes szett, a legjobb benne az, hogy maga Szabó Erika készítette a nyaralásra, aki igazán büszke lehet a teljesítményére, mert bár hobbivarrónőként hivatkozik magára, látszólag profi munkát végzett, főleg úgy, hogy közben babázik is. Szabó Erika korábban a TikTokon mesélt arról, hogy miközben kisfia alszik, olyankor az új szenvedélyének hódol és varr. A képet az old money stílusú ruhájáról ITT tudod megnézni.

Szabó Erika a saját maga készítette old money stílusú szettben nyaral

Szabó Erika a saját maga készítette old money stílusú szettben nyaral

A színésznő és férje 2020-ban házasodtak össze, és gyermekükre három évet vártak. Kisfiúk, Nolen 2023. október 17-én született. Szabó Erika időnként bepillantást enged a magánéletük kulisszái mögé: ilyenkor nagyon édes pillanatokat oszt meg a rajongókkal. Egy beszélgetésben azt is elárulta, hogy a a kis Nolennek remélhetőleg a közeljövőben kistestvére is születni fog, ugyanis a férjével nagyon szeretnének egy kislányt is, és már lánynévötletük is bőven van.

Forrás: Instagram, Fotó: Central archív