Káprázatos ruhák – így premiereztek az Emily Párizsban sztárjai

2024. augusztus 21.
Az Emily Párizsban szereplőiről elmondható, hogy irigylésre méltó merészséggel és magabiztossággal viselik a francia divattervezők ruháit. De vajon a vörös szőnyegen is olyan merészek?
Merészség és stílusos elegancia - így néznek ki a való életben az Emily Párizsban sztárja

Nem új keletű, hogy a kedvenc sorozataink annyira beszippantanak minket, hogy ha öltözködésről van szó, olykor a szereplők által képviselt stílusból inspirálódunk. Megesik azonban, hogy a szereplők a valóságban egészen más stílusban öltözködnek, mint amit a képernyőn látottakból gondolnánk. Ettől még szettjeik elképesztően káprázatosak, a ruhák pedig túlragyogják a sorozatbeli öltözékeket!

Ha divatról van szó, vélhetően a világ jelenleg legnépszerűbb sorozatának, az Emily Párizsbannak szereplői jutnak az eszünkbe. A Lily Collins által megszemélyesített Emily ugyanis merészebbnél merészebb ruhakölteményekben és színösszeállításokban kápráztat el minket.

Ha már ruhaválasztásról van szó, szinte az összes sorozatbeli karakterről elmondható, hogy irigylésre méltó merészséggel és magabiztossággal viselik a francia divattervezők leglátványosabb darabjait is. De vajon a való életben is ugyanolyan merészek, mint a képernyőn? Lássuk, mit viselnek az Emily Párizsban szereplői a vörös szőnyegen!

Így öltözködtek az Emily Párizsban sztárjai a premieren és a vörös szőnyegen

1. A stíluskirálynő, Lily Collins 

Lily Collins az Emily Párizsban premierjén

Lily Collins az Emily Párizsban premierjén

Lily Collins nemcsak az Emily Párizsban sorozatban, a való életben is szereti a merészebb ruhadarabokat. A sorozatot sokan támadták a franciák egysíkú, sztereotípiákra egyszerűsítő bemutatása miatt, az viszont biztos, hogy a benne szereplő ruhák és szépségtippek hűen tükrözik a franciák kifinomultságát és stílusérzékét. Lily Collins a forgatások alatt extrémebbnél extrémebb kombinációkban játszotta el a szerepét, a vagányság a való életben is jellemzi. A színésznő remekül ért ahhoz, hogyan kombinálja az extrém, de mégis elegáns ruhadarabokat. 

2. Camille Razat 

Camille Razat egy túlméretezett blézerben

Camille Razat egy túlméretezett blézerben

A francia színésznő, Camille neve és stílusa is megegyezik azzal, amit a sorozatban képvisel. (Hacsak nem merészebb.) Camille egy korábbi interjú során azt mondta, hogy sok hasonlóságot vél felfedezni a saját, illetve a sorozatbeli karaktere között, az egyik ilyen pedig nem más, mint a stílusérzéke.  „Inkább a rock ‘n’ roll stílust képviselem, mint a csajosat” – mondta a Vogue-nak, majd így folytatta: „Imádom a túlméretezett kabátokat és a teljesen testhezálló farmereket. Én Rangert és csizmát hordok, míg Camille inkább magas sarkút és ruhákat.”

3. Ashley Park, avagy Mindy Chen

Ashley Park az Emily Párizsban premierjén

Ashley Park az Emily Párizsban premierjén

A többi szereplőhöz hasonlóan Ashley Park is egy merészen öltözködő énekesnőt alakít a sorozatban, aki szívvel-lélekkel éli az életét. Mindynek és Ashleynek még a ruhatára és az ékszerdoboza is közös, hiszen a színésznő gyakran magával viszi a legértékesebb darabjait az Emily Párizsban forgatására, hogy kiegészítse karaktere öltözékét. 

4. Lucas Bravo, avagy Gabriel 

Lucas Bravo az Emily Párizsban premierjén

Lucas Bravo az Emily Párizsban premierjén

Sokunkat „elgyengített” a 36 éves színész sármja, hiszen az elbűvölő séf személyisége szinte mindenki számára megnyerő volt. Lucas Bravo a való életben is az eleganciát, illetve a visszafogottságot képviseli, azonban azt mondja, nehéz önmagát adnia.

Véleménye szerint a rajongói nem mindig szeretik, ha megváltoztatja a kinézetét, mivel ragaszkodnak a sorozatbeli karakteréhez. „Úgy érzem, minden alkalommal, amikor megpróbálok önmagam lenni, és hagyom, hogy a dolgok fejlődjenek, az emberek nem igazán akarják, hogy másra hasonlítsak, csak Gabrielre.” 

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images